Bachelor i pedagogikk - nettkurs - heltid/deltid



Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Studie / yrkesutdanning (180 studiepoeng)
Undervisningstid: Oppstart hver dag hele året
Varighet: Heltid 3 år, deltid 6 år
Pris: Se pris per emne

Vi tilbyr bachelor i pedagogikk som nettstudie. Med sin mangfoldighet praktiseres pedagogikk i en rekke forskjellige yrker. Felles for de som jobber med pedagogikk er en interesse og forståelse for hvordan mennesker lærer og utvikler seg.

Beskrivelse:
Bachelor i pedagogikk gir kunnskap om grunnleggende teorier om læring og utvikling, samt dagsaktuelle temaer innen pedagogikken. Mens innføringen i grunnleggende teorier om læring og undervisning er felles for alle bachelorstudier i pedagogikk i Norge, er valget av dagsaktuelle emner og sammensetningen av disse unik for Høyskolen Kristiania. Den består av digitalisering, kreativitet, innovasjon, gruppeprosesser, og flerkulturell pedagogikk. Graden avsluttes med bacheloroppgaven. Bachelor i pedagogikk er ikke en praktisk-pedagogisk utdanning (PPU) og vil ikke gi deg undervisningskompetanse.

Læringsmål:
Etter endt studium skal du kjenne til grunnleggende teoretiske tilnærminger til læring og utvikling i ulike stadier av utdanningsløpet og i arbeidslivet. Videre har du innsikt i hvordan digitale ressurser blir benyttet innenfor disse sektorene, og kjenner til kriterier for god pedagogisk praksis nasjonalt og internasjonalt. Også viktig er det at du vil få grunnleggende kunnskap om både kvalitative og kvantitative samfunnsvitenskapelig metoder, kunne skrive akademiske tekster og gjennomføre et lite forskningsprosjekt som en del av din bacheloroppgave.

Gjennomføring:
Nettstudier gjør det mulig for deg å studere når du vil, uansett hvor du befinner deg. Denne fleksible og brukervennlige studiemetoden gjør at nettstudier kan tilrettelegges for enhver timeplan og situasjon. Vi bruker læringsportalen Canvas, som vil være ditt digitale klasserom under studietiden. Studieløpet ditt er basert på arbeid med pensum, veiledningstekster, videoforelesninger, øvingsoppgaver, innsendingsoppgaver samt gjennomføring av en avsluttende eksamen i hvert enkelt emne.

Fagstoffet i det digitale klasserommet er ordnet i en bestemt rekkefølge, slik at du lett forstår hva du skal gjøre til enhver tid. Du vil gjennom studietiden din ha tilgang på en veileder i emnene dine. Veilederen vil gi deg tilbakemelding på de obligatoriske oppgavene du leverer i løpet av studietiden. Når du får tilgang til emnene dine vil du også få tilgang til et grunnleggende kurs i studieteknikk, som vil hjelpe deg med å få en god start.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker bachelor i pedagogikk

Opptakskrav:
For å kunne søke på studiet må du ha ett av punktene nedenfor:
• Generell studiekompetanse
• Generell studiekompetanse etter fagopplæring med fag / svennebrev eller yrkespraksis og utdanning etter 23/5-regelen
• Realkompetanse

Kursmateriell:
Ettersom dette er et nettstudium forutsettes det at du har tilgang til en PC / Mac med oppdaterte nettlesere