Bachelor i 3D, grafisk kommunikasjon / medieproduksjon - EnglandKursarrangør: Noroff Instituttet
Sted: Middlesbrough
          Utlandet, England
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Ta kontakt for mer informasjon og kursbetingelser

Vi tilbyr Bachelor i 3D, grafisk kommunikasjon eller medieproduksjon i England. Universitetet har som mål å gi deg en utdanning tilpasset næringslivets etterspørsler. Flere av kursene er utviklet i samarbeid med industrien. Du vil møte engasjerte og dyktige lærere med gode erfaring fra fagområdet.

Studenter vil kunne få tilbud om å være utplassert ved bedrifter. Skolen har uteksaminert studenter fra over 100 forskjellige land i verden. Tidligere studenter kan du i dag finne i kjente selskaper som BBC, Aston Martin, Disney, Johnson Matthey, HSBC, United States Air Force Research Lab, Vodafone, Microsoft, NHS, Rolls-Royce, Raleigh UK, 22Cans, for å nevne noen.

Animex-festivalen:
Hvert år arrangerer universitetet Animex festivalen. Animasjons- og spillfestivalen er i regi av de største animasjonsfirmaene. Her kommer det anerkjente navn innen animasjonsverden for å holde foredrag og workshops.

Campus er sentralt plassert i sentrum av Middlesbrough. Du finner omtrent 28.000 studenter i byen som har I overkant av 140.000 innbyggere. Middlesbrough ligger nord-øst med gode forbindelser til resten av England. Den flerkulturelle byen har et godt utvalg av butikker, kulturelle opplevelser, klubber, restauranter og sportslige arangementer.

Utmerkelser og priser:
Teesside ble i 2017 ranket som nummer en for tilfredshet blant internasjonale studenter. I følge The Independent Complete University Guide er Teesside på topp-10-listen over studenter som får relevant jobb etter utdanningen. I 2009 vant universitetet pris i kategorien University of the year, Times Higher Education awards.

Det Internasjonale Student Barometeret (ISB) kåret skolen i 2014 til den beste i Storbritannia for videre jobbmuligheter av internasjonale studenter. I 2016 ble Teesside listet som top 10 % av verdens universiteter av the Times Higher Education Supplement World University Rankings 2016.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker Bachelor i 3D, grafisk kommunikasjon eller medieproduksjon i England.