Bach Blomstermedisin - Internasjonal utdannelse trinn 2Kursarrangør: heartlight.one
Sted: Akershus, Nesodden
Akershus
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Lørdag og søndag kl 11.00 - 17.30
Varighet: 1 helg
Pris: 2.800
Neste kurs: 24.10.2020 | Vis alle kursdatoer

I Trinn 2 av Den Internasjonale Bachterapeut utdannelsen vil vi fordype oss ytterligere i kunnskapen om remediene, og hvordan de kan brukes. Du vil lære forskjellene på remedier som tilsynelatende kan minne om hverandre, og remedier som ser ut til at de ikke kan brukes på samme tid.

Vi arbeider med gruppearbeid, egenarbeid, og felles undervisning.
Vi vil også ha fokus på å bli mer kjent med oss selv, hvilke måter akkurat du har tendens til å reagere, agere, og hva slags følelsestilstander du har lettere for å gå inn i, og hva som rører seg i deg nå for tiden. Til dette vil vi bruke mindfullness øvelser, meditasjoner og refleksjoner.

Kurset er både for deg som ønsker å bruke remediene som terapeut, og for deg som ønsker å bruke remediene mest på deg selv og dine nære og kjære.

Om kursholder:
Isabelle Schjelderup har jobbet med remediene gjennom 29 år, også innenfor det etablerte helsevesenet. Hun er blant annet utdannet sosionom, med videreutdannelse i Akutt og Ambulant Krisehåndtering, Helhetsterapeut, Yogalærer, Latteryogaleder, Lyd og vokalhealer, Mindfulnessinstruktør, Lærer i Den internasjonale Bachterapeututdannelsen trinn 1 og 2.
Hun er forfatter av boken "Lek med Yoga" utgitt på Cappelen Damm, og er igang med sin bok nr 2, "Yoga og livsmestring i skolen"- som skal utgis på Universitetsforlaget.

Hjertelig velkommen!