Bach Blomstermedisin - Internasjonal utdannelse trinn 1Kursarrangør: heartlight.one
Sted: Akershus, Nesodden
Akershus
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Lørdag og søndag kl 10.00 - 16.30
Varighet: 1 helg
Pris: 2.600
Neste kurs: 14.03.2020 | Vis alle kursdatoer

Trinn 1 av den Internasjonale bachterapeututdannelsen, med fokus på å bli kjent med deg selv. Hvordan flykter du fra deg selv når livet blir vanskelig? Eller i det daglige? Hva slags tanke, handlings og følelsesmønstre pleier du å ta i bruk når livet butter imot?

Hvordan klare å stå plantet midt i dine følelser på godt og vondt, og bruke de som ditt skattkammer til innsikt, bevisstgjøring, og forløselse til dyp kontakt med deg selv, din sjel, og din livsvei.

I to dager fordyper vi oss i de 38 bachremediene.
Du vil få en grunnleggende innsikt i hvert enkelt remedie, og hvordan ta de i bruk på deg selv, dine nære og kjære, barn og dyr.
Kurset består av fellesundervisning, grupperefleksjoner og gruppeøvelser, egenrefleksjoner meditasjoner, temaarbeid og samtaler.

Om kursholder:
Isabelle Schjelderup har jobbet med remediene gjennom 29 år, også innenfor det etablerte helsevesenet. Hun er blant annet utdannet sosionom, med videreutdannelse i Akutt og Ambulant Krisehåndtering, Helhetsterapeut, Yogalærer, Latteryogaleder, Lyd og vokalhealer, Mindfulnessinstruktør, Lærer i Den internasjonale Bachterapeututdannelsen trinn 1 og 2.
Hun er forfatter av boken "Lek med Yoga" utgitt på Cappelen Damm, og er igang med sin bok nr 2, "Yoga og livsmestring i skolen"- som skal utgis på Universitetsforlaget.

Hjertelig velkomme