Babysvømming (3 - 6 mnd.)



Kursarrangør: Triton Lillestrøm
Sted: Solbakken Arbeids- Og Aktivitetssenter
          Akershus, Skedsmo / Lillestrøm
Kursadresse: Landskronaveien 517, 2013 Skjetten (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Tirsdager, 16:00-16:30 eller 17:30-18:00
Varighet: 30 minutter
Pris: 690 pr mnd

Babysvømming er vannaktivitet for barn i alderen 3 - 24 mnd der en forelder deltar aktivt i bassenget med barnet. Vi driver aktiviteter som vektlegger den nære kontakten mellom foreldre og det nye familiemedlemmet. Aktiviteten skal foregå på barnets premisser. Det er ingen krav om prestasjoner.

Ved ledig plass, har vi fortløpende påmelding. Ta kontakt om kurset er fullt. Vi vil da opprette flere kurs når vi har nok deltakere.

Hovedmålet med å delta på babysvømming er å lære babyen å være trygg over og under vann, samt oppøve selvstendighet i vann uansett dybde og temperatur. Det er også et sikkerhetsmessig hensyn til at man driver babysvømming.

Gode grunner til å delta på babysvømming:
• Det er gøy!
• Familien kan drive med en aktivitet sammen.
• Svømming og andre vannaktiviteter er god trim og/eller avkobling for både barn og voksne.
• Vann er et element der vi kan bevege oss lett i alle retninger. Vi har stor frihet i bevegelsene. Babyen klarer å utføre bevegelser som ikke er mulig på land. Han / hun frigjøres fra en sittende eller liggende stilling.
• I tillegg til den fysiske treningen, får babyen en psykisk stimulering. For ikke å snakke om muligheten familien har til sosialt samvær. Man treffer andre familier med små barn og kan utveksle tanker, ideer og erfaringer.
• Babysvømming (hvis den blir fulgt opp) gir familien ekstra gode muligheter til lek og aktiviteter i vann eller i tilknytning til vann senere i livet.

Målgruppe for kurset:
Barn i alderen 2 - 24 mnd. All undervisning følger barnas utvikling og øvelser legges opp etter dette. Man går i grupper med barn på samme alder.

Vis flere tilsvarende kurs: