BLOS (utenfor synsrekkevidde) - bedriftsinterntKursarrangør: Droneakademiet AS
Sted: Hele landet, Vi kommer til dere
          
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 1 dag
Pris: Avtales

Vi tilbyr kurs i BLOS (utenfor synsrekkevidde) for bedrifter og større grupper. Flyging utenfor synsvidde (BLOS - beyond visual line of sight) er en operasjonstype som er forbundet med risiko. Her stilles det strenge krav til flygedyktighet og systemer.

Piloter som bruker dissse systemene skal også være i stand til å kunne operere etter gjeldende regelverk. Kurset gir deg grunnleggende kunnskaper og ferdigheter for å kunne utføre droneoperasjoner utenfor synsrekkevidde med akseptabel risiko.

Kurset gir deg en god introduksjon til BLOS og inkluderer: gjennomgang av regelverk, instrumentering og scanneteknikker, luftdyktighet, kontrollsystemer, operasjonelle prosedyrer, flygeplanlegging og praktiske øvelser. Den praktiske delen gjennomføres som individuell 1-1 instruksjon med et av skolens RPAS-fartøy (over 2.5 kg)

Kurset holdes av piloter med bakgrunn som flyinstruktører med lang fartstid innen ubemannet luftfart. Ved å benytte kjente prinsipper fra bemannet luftfart er vi med på å trygge dronebransjen med økt fokus på kompetanse.

Målgruppe for kurset:
Større grupper

Forkunnskaper:
• Luftfartstilsynets e-elsamen

Kurset passer for RO2 og RO3 operatører som ønsker å operere utenfor synsrekkevidde.

Kursmateriell:
Kursmateriell og lunsj er inkludert i kursprisen.

Vis flere tilsvarende kurs: