Salgskurs i Oppland

I denne kategorien finner du kurs og opplæring innen denne ?livsviktige? kunsten salg. Mange virksomheter regner alle sine ansatte som selgere, enten de er selgere av et konkret produkt eller de rett og slett bare er med på å ?selge? eller lage god stemning rundt, i, eller om bedriften. Det er mange måter å lære seg salg på, som for eksempel ved å pugge salgsteknikker og formularer eller ved å tilnærme seg en mer praktisk eller abstrakt tilnærming med motivasjonskurs eller selvprogrammeringskurs. Det finnes like mange forskjellige salgsteknikker som det finnes selgere. Men et kurs kan hjelpe med å få ut det beste ut av hver enkelt.
Vi gjør oppmerksom på at du finner en egen kategori for Kurs i forhandlingsteknikk. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner et salgskurs som passer deg.

Salgskurs

kommer

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oppland Oppland

Salgskurs - Digitalt førstegangsmøte - Bedriftsinternt

Hvordan kan en vanlig norsk bedrift 5 doble salgseffektiviteten på under 3 måneder? Hvis dere er en bedrift som er avhengig av å møte kunden ansikt til ansikt for å gjennomføre en salgsprosess er dette mulig. Utfordringen er å overvinne en psykologisk barriere av teknologisk og vanemessig art.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oppland Oppland 2 ganger 3980 kr

Kurs i forhandlingsteknikk og konseptuelle salg - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i forhandlingsteknikk for bedrifter. Lær å bruke solide teknikker for kommunikasjon, forhandling, salg og overbevisning. Kurset inkluderer også bruk av kroppsspråk. Bli bevisst på hvordan andre kan oppfatte deg og få effektive verktøy for å kunne påvirke og overbevise bedre.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oppland Oppland 2 dager Avtales kr

Fagbrev salgsfaget - teori til fagprøven

Vi tilbyr fagbrev i salgsfaget - teori til fagprøven. Har du relevant arbeidserfaring og ønsker å få dokumentert hva du kan? Teorikurs til fagbrev er første steg på veien for å dokumentere din kompetanse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Gjøvik Gjøvik 60 timer 17.500 kr
Lillehammer Lillehammer 80 timer / 8 måneder 17.800 kr

Arkitektur og Byggeplaner -for proffe og privatpersoner - online

Vi tilbyr Arkitektur og Byggeplaner -for både proffe og privatpersoner. Er du klar for å ta styringen over ditt eget byggeprosjekt og skape drømmehjemmet ditt? Dette kurset er skapt spesielt for deg som ønsker å mestre kunsten av arkitektur og byggeplanlegging.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 8 uker Fra 9.900 kr

Bolig- og interiørstyling - online

Vi tilbyr bolig- og interiørstylingskurs. Er du opptatt av boligstyling og interiør? Kunne du tenkt deg å blitt boligstylist eller lære mer om hvordan en stylist jobber?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 uker 3.000 kr

Key Account Management - nettkurs

Vi tilbyr nettbasert kurs i Key Account Management. Emnet vil gi en forståelse av hvordan man best organiserer, planlegger og gjennomfører KAM i en bedrift.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 18 måneder 11.950 kr

Markedsføring og salg årsenhet - nettkurs

Vi tilbyr årsenhet i markedsføring og salg som nettstudie. Årsenhet i markedsføring og salg gir deg mulighet til å styrke din faglige kompetanse slik at du forstår strukturene og prosessene som inngår i en moderne salgs- og markedsføringsavdeling.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 18 måneder pris pr emne kr

Salgsledelse - nettkurs

Vi tilbyr nettbasert kurs i salgsledelse. Kurset vil lære deg om sentrale deler av arbeidsoppgavene til salgsledere, utvikling av salgsstrategi og å lede og evaluere en salgsstyrke.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 18 måneder 11.950 kr

Salgsteknikk og salgspsykologi - nettkurs

Vi tilbyr nettbasert kurs i salgsteknikk og salgspsykologi. Salgskompetanse er etterspurt på tvers av bransjer, og dette emnet gir deg analytiske forståelsesrammer og konkrete verktøy for verdibasert salg og utvikling av langsiktige kunderelasjoner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 18 måneder 11.950 kr

Hvordan lykkes med salg - Online

Hvordan få flere kunder? 5 trinn for å lykkes med salg + lær 2x2 systemet som garantert vil ta salget ditt til nye høyder. 10X Toppselger Workshop er en 2-dagers fullpakket opplevelse. 100% fornøydgaranti i 30 dager

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 dag Fra 1.600 kr

B2B salg for nybegynnere - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i B2B salg for nybegynnere. Thor Ole Fongaard har bygget opp mange salgsavdelinger og har lang erfaring som selger, salgssjef og daglig leder innen flere bransjer. Han jobber i dag som daglig leder i Bedre Resultater AS som spesialiserer seg på salg- og ledercoaching.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 12 måneder fra 690 kr

Closingteknikker - nettkurs

Vi tilbyr kurs i closingteknikker som nettkurs. I dette kurset vil du lære 11 closingteknikker som du kan bruke for å øke salget ditt! Kurset starter når du har betalt kursavgiften og du tar kurset når og hvor du vil, i ditt eget tempo.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 16 minutter, fordelt på 14 leksjone... 290 kr

Effektiv møtebooking - nettkurs

I dette nettkurset vil du lære alt du trenger for å bli en av de beste møtebookerene i din bedrift. Dette nettkurset er lagt opp som en personlig workshop hvor du skal gjøre oppgaver underveis. På denne måten blir det mest mulig relevant for deg og din situasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 timer 490 kr

Salgskurs - Hvordan lage en effektiv Elevator Pitch - nettkurs

Vi tilbyr kurs i hvordan lage en effektiv Elevator Pitch. I dette kurset vil du lære hvordan du kan lage en effektiv Elevator Pitch og tips til hvordan du kan kommunisere den effektivt til din målgruppe.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 12 måneder 499 kr

Salgskurs for B2B gründere - nettkurs

Vi tilbyr salgskurs for B2B gründere som nettkurs. Kurset starter med en produktanalyse. Her vil du analysere egenskapene med produktet / tjenesten din, og se hvilke fordeler dette gir til kunden din. Etterpå skal vi gå igjennom hvordan du kan booke kundemøter av høy kvalitet, på en effektiv måte.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 32 minutter, fordelt på 21 leksjone... fra 490 kr

Selg mer enn gjennomsnitt - nettkurs

Vi tilbyr kurs i selg mer enn gjennomsnitt som nettkurs. I dette kurset vil du lære teknikker og et tankesett som vil gjøre deg til en over gjennomsnittlig god selger. Her vil du lære noen effektive salgsteknikker og tankesett som vil gjøre deg til en av de beste selgerne i din bedrift.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 12 måneder 890 kr

Salg og reiseliv vg2 - nettkurs

Vi tilbyr kurs i salg og reiseliv vg2 som nettkurs. Vg2 salg og reiseliv handler om å utvikle kommersiell forståelse gjennom markedsføring, samhandling, lønnsomhetsanalyse og organisasjonsutvikling.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 10.000 kr

Salg, service og sikkerhet vg2 - nettkurs

Vi tilbyr kurs i salg, service og sikkerhet vg2 som nettkurs. Kurset handler om salg, service og sikkerhet skal legge grunnlag for yrkesutøvelse innen kundebehandling, sikkerhetsplanlegging og økonomistyring i varehandel og tjenesteleveranser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 10.000 kr

 |  1 2 3 4 5   |  Neste side >>