Kurs i brannøvelse og brannslukking i Bergen

Brannvern med brannteori, praktisk slokkeøvelse med VR-teknologi

Vi tilbyr brannvernkurs med brannteori og praktisk slokkeøvelse med VR-teknologi. Dette kurset gir ansatte lovpålagt teori med branninstruktør oppad 2 timer i klasserom. Etter teorien avslutter ansatte med praktisk brannslukking ved bruk av VR teknologi.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 4 timer

Brannvernopplæring med praktisk slokkeøvelse og e-læringskurs

Vi tilbyr brannvernopplæring med praktisk slokkeøvelse og e-læringskurs. Brannvernopplæringen omfatter brannvernteori med bruk av mikrokurs på mobiltelefon og brannslokketrening med bruk av «Virtuell Realty» (VR) teknologi.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen

Praktisk slokkeøvelse med VR-teknologi

Vi tilbyr brannvernopplæring med praktisk slokkeøvelse. Programvaren kan simulere ulike branner for alle typer miljø som kontor, flykabin, storkjøkken, hotellrom, eller teknisk rom. Med VR-brillene på oppstår en brann i rommet, og oppgaven er å slukke brannen så korrekt og hurtig som mulig.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen

Slokkeøvelse - varme arbeider

Den praktiske slokkeøvelsen er en del av varme arbeider kurset og må gjennomføres for at kurset skal godkjennes. Dette kurset dekker kravene Norsk brannvernforening setter til praktisk slokkeøvelse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 timer 900 kr

BES-vakt

Som følge av arbeid i trange rom kan det oppstå mange farlige situasjoner. Det er derfor viktig at den som overvåker utførelsen av arbeidet, gjennom kompetanse, kan utføre vaktholdet på en sikker måte som gjør at farlige situasjoner ikke oppstår.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 4.000 kr

Helikopterevakuering med H.A.B.D, inkl. brannslukning

Vi tilbyr kurs om helikopterevakuering med H.A.B.D, inkludert brannslukning. Målsettingen med kurset er at deltakerne skal tilegne seg kunnskaper om forberedelser for nødlanding på sjø, og kunne evakuere effektivt og selvstendig ut av et helikopter både over og under vann.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag Ta kontakt kr

Helikopterevakuering med HABD, inkl. brannslukning og førstehjelp

Vi tilbyr kurs i helikopterevakuering med H.A.B.D, inkl. brannslukking og førstehjelp-sivile mannskaper. Formålet er at deltakerne skal tilegne seg kunnskaper om forberedelser for nødlanding på vann, og kunne evakuere effektivt og selvstendig ut av et helikopter både over og under vann.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag fra 17.974 kr

STCW Ledelse i brannslukking A-VI/3

Vi tilbyr kurs om STCW ledelse i brannslukking A-VI/3. Målet med kurset er å lede brannslokkingsoperasjoner om bord på skip. Kursinnhold: Lede brannslokkingsoperasjoner om bord på skip - organisere og lære opp brannlag - inspisere og vedlikeholde anlegg og utstyr for branndeteksjon og brannslokking.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 4 dager fra 15.286 kr

STCW Ledelse i brannslukking A-VI/3 oppdatering 8t

Vi tilbyr kurs om STCW ledelse i brannslukking A-VI/3 oppdatering 8t. Målsettingen med kurset er å oppdatere tilstrekkelig kompetanse til å kunne lede brannslokkingsoperasjoner om bord på skip.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag fra 5.779 kr

Søk og redning

Vi tilbyr kurs i søk og redning. Her lærer ikke-profesjonelle brannmenn å bekjempe brann, og blir gjennom praktiske øvelser rustet til å utføre beredskapsarbeid offshore.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 5 dager 19.300 kr

Søk og redning repetisjon

Vi tilbyr repetisjonskurs i søk og redning av kunnskapene du lærte i søk og redningslag. Her lærer ikke-profesjonelle brannmenn å bekjempe brann, og blir gjennom praktiske øvelser rustet til å utføre beredskapsarbeid offshore.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager 9.900 kr

BES-vaktkurs offshore (brann, entring, sikring)

Vi tilbyr BES-vaktkurs offshore (brann, entring, sikring). Klasseromsundervisningen handler om lover og retningslinjer, sjekklister, sikkerhet, rapportering, forebyggende tiltak, kunnskap om gass - virkemåte / farer, arbeid i trange rom og bruk av personlig verneutstyr.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 3.120 kr

Bedriftstilpasset brannvernkurs

Bedriftstilpasset brannvernkurs er kundetilpasset og som vi tilrettelegger for i det konkrete oppdrag. I forkant går vi inn i aktuell virksomhet og i samarbeide med kunden, planlegger hvilket forhold og temaer kurset skal inneholde. På denne måten tilpasses slike brannvernkurs kundens behov.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hordaland Hordaland Avtales kr

Brannkurs for byggeier - bedriftsinternt

Vi tilbyr brannkurs for byggeier for bedrifter. Kurset gir gjennomgang av krav, ansvar og oppgaver i brannteknisk sammenheng som regelverket pålegger eiere av byggverk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hordaland Hordaland 1 dag Avtales kr

Markberedning for profesjonelle - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om markberedning for profesjonelle. Hensikten med dette kurset er at du skal forstå hensikten med markberedning og de ulike metodene, og kunne gjennomføre og dokumentere markberedning i henhold til arbeidsordre / instruks, lovverk og sertifisering.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 600 kr

Skogbrannkurs for entreprenører og maskinførere - nettkurs

Vi tilbyr skogbrannkurs for entreprenører og maskinførere som nettkurs. Å starte en skogbrann kan få store konsekvenser og det kan medføre et økonomisk ansvar for deg som entreprenør.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 600 kr

 |  1 2 3 4   |  Neste side >>