Autodesk Navisworks - videregående 2Kursarrangør: NTI AS
Sted: Hordaland, Bergen
Hordaland
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: På forespørsel
Varighet: 1 dag
Pris: 5.450

Vi tilbyr kurs i Autodesk Navisworks - videregående 2. Sett de enkelte objektene i bevegelse i henhold til definerte regler.

Innhold:
NTI leverer opplæring for å forenkle og effektivisere din arbeidshverdag. Årlig utdanner over 8.000 personer seg i ulike CAD- og BIM-løsninger hos NTI. Vi har mer enn 70 forskjellige kurs innen fagområdene CAD / BIM-, Industri, Prosess, Plant og Infrastruktur- og dokumenthåndtering, og i snitt har våre 100 konsulenter og instruktører mer enn 10 års erfaring med opplæring og konsulenttjenester.

Navisworks tilbyr i tillegg til 4D / 5D simulering gjengivelse av naturtro visualisering med definisjon av overflateegenskaper og teksturer. Virkelighetstro presentasjoner og animasjoner spiller en viktig rolle når prosjektet skal selges til byggherren.

Her er et utvalg av temaene du vil lære på kurset:
• Lærer å tilordne spesifikke materialegenskaper til enkeltobjekter eller grupper av objekter
• Oppsett av lyskilder for naturtro presentasjoner og animasjoner
• Oppsett av egendefinerte materialegenskaper
• Oppsett av animerte objekter basert på regler og skripting sammen med kollisjons- og tidsanalyse av de enkelte animerte og stillestående objekter.

Dette er et populært kurs, meld deg på nå!

Kurs på dine betingelser!
Ditt firma har kanskje investert i ny CAD-programvare, oppgradert til ny versjon, oppdatert til ny programvare eller dere trenger rett og slett oppfriskning. Da er det på tide å investere i kompetanse for dine ansatte!

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker kurs i Autodesk Navisworks - videregående 2

Forkunnskaper:
• Gjennomgått Navisworks Grunnkurs, Navisworks Videregående 1 eller tilsvarende grunnkunnskap.

Kursmateriell

Kursavgiften inkluderer kursmateriell og egen kurs-PC til rådighet under kurset. Forfriskninger og lunsj er også inkludert.

Eksamen / sertifisering

Kursbevis