AutoCAD/LT, 2D grunnleggendeKursarrangør: Jærtek
Sted: Kurset kan også holdes på forespørsel
          Rogaland, Time / Bryne
Kursadresse: Trallfavegen 2, 4340 Bryne (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Normalt fra kl. 08:00 til 15:00
Varighet: 21 timer
Pris: 10.500

Gi deltagerene en grunnleggende forståelse i bruk av tegne- og konstruksjonsprogrammet AutoCAD. Kurset er nødvendig for å utnytte de mulighetene programmet gir, og for å komme raskt i gang. Jærtek er et Authorised Training Centre (ATC). Jærtek tilbyr Autodesk-godkjent opplæring av høyest kvalitet.

Kursopplegg:
Klasseromsundervisning hvor kombinasjon av teori og øvelser gjennomføres med veiledning av instruktør. Moderne teknisk utstyr og pedagogiske hjelpemidler benyttes for å gi deltakerne god og effektiv opplæring.

Kursinnhold:
Åpne/lagre tegninger, Ulike måter å bruke kommandoer på (Tastatur, kommandoforkortelse, Menyer og Tool Palettes), Brukerflaten (Pull-Down menyer, kommando- og Statuslinjen, Shortcut menu), Koordinater, UCS ikonet, Tegnekommandoer, Tilpasse tegneområdet (Limits), Lag, Blokker, Teksting, Properties, Målsetting, Skravering og Utskrift.

Målgruppe for kurset

Alle som bruker AutoCAD til å tegne/konstruere i 2D.

Forkunnskaper
Kurset er rettet mot personer som ikke har noen erfaring med DAK systemer, eller har jobbet med andre DAK systemer. Det er en fordel om kursdeltakeren har erfaring fra andre Windows programmer.