Auraformidler-kurs™ i NorgeKursarrangør: AuraTransformation
Sted: Hele landet, Ta kontakt for avtale
          
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Pris: 28.000

Mange utdannelser kan man lese seg til, men et Auraformidler-kurs skal merkes på ens egen kropp og i ens eget sinn, da det utelukkende er energi og bevissthet det arbeides med.

Auraformidler-kursene™ er et 6-dagers interaktivt og intensivt kursforløp med etterfølgende 2 måneders oppfølging vedrørende egne klienter. I løpet av de første 5 dagene får deltakerne på plass alt som er nødvendig for å kunne utføre en AuraTransformasjon™. Det er max. 4 deltakere på hvert kurs. Kurset er tilpasset deltakerne som underveis får personlig og individuell oppfølging.

Hvem egner Auraformidler-kursene™ seg for:
Alternative behandlere med evne og interesse for å arbeide med bevissthet og som ønsker å utvide behandlings-tilbudet til sine klienter.

Personer som ønsker å utvikle sine evner til å arbeide med bevissthet, ta i bruk sitt potensial og som ønsker å kunne hjelpe andre mennesker i overgangen til Den Nye Tiden ved å kunne tilby dem AuraTransformasjon™.

Det er et absolutt krav for å bli Auraformidler å ha vært igjennom en AuraTransformasjon™ selv. Det er individuelt hvor lang tid det behøver å gå mellom egen AuraTransformasjon™ og deltakelse på Auraformidler-kurset, men generelt anbefaler vi at det går minst 2-3 måneder.

Hva skjer på et Auraformidler-kurs:
Dette kurset er en intens prosess som oppleves og erfares både intellektuelt, psykisk og fysisk. Det er et hav av forskjell mellom den mentale kapasitet og den bevissthetsmessige kapasitet og det er den bevissthetsmessige som er den aller viktigste faktoren for å kunne jobbe med AuraTransformasjon™. Derfor vil dette kurset merkes i både kropp og sinn for den enkelte deltaker.

Å jobbe med AuraTransformasjon™ innebærer også å være i stand til å håndtere integreringen av de fire elementene ild, vann, jord og luft i kropp og ånd i Den Nye Tidens frekvenser. Dette er et av temaene det jobbes med på kurset. Merk: AuraTransformasjon™ er ikke en offentlig registrert alternativ behandlingsform, men kan i behandlingsøyemed godt stå alene.


Del 1 (dag 1)
Første delen av kurset er en individuell konsultasjon som varer 3½-4 timer. Her åpnes og aktiveres kursdeltakerens potensial som Auraformidler™. Denne delen er en forberedelse til kursets del 2.


Del 2 (dag 2-5)
Dette er den gruppebaserte praktiske og teoretiske delen av kurset. Gruppens størrelse på max. 4 deltakere er av viktighet for kunne frembringe og oppøve den enkelte kursdeltakers personlige evner og potensial samt å få mer klarhet omkring den enkeltes livsformål. Kursdeltakerne vil jobbe profesjonelt med klienter under direkte veiledning av kurs-instruktøren. Den praktiske og teoretiske opplæringen følger hverandre tett under kurset.

Så snart kurset er avsluttet vil den nyutdannede Auraformidleren være fullt ut i stand til å utføre AuraTransformasjon™ på egen hånd.


Del 3 (etterfølgende 2 måneder)
De påfølgende 2 månedene etter kurset tilbys support via telefon eller mail hvor kurs-deltakerne kan få råd og veiledning rundt sine AuraTransformasjoner.

Start-pakke:
Kurset inkluderer en start-pakke som hjelper den nyutdannede Auraformidleren å komme i gang på en effektiv og profesjonell måte.

Start-pakken inkluderer:
• Personlig visittkort med AuraTransformasjon-logo i PDF-format klart til print.
• Ditt eget personlige foredragsmateriale.
• AuraTransformasjon-brosjyre med personlig bilde og navn i PDF-format klart til print.
• Personlig oppføring og presentasjon i Auraformidler-oversikten på
www.auratransformasjon.no i 2 år.
• Rabatt ved kjøp av minst 5 bøker for videresalg.