Audition i klassisk ballett (5 - 6 år)Kursarrangør: Den Norske Ballettskole
Sted: Folkets hus Sandvika
          Akershus, Bærum / Sandvika
Kursadresse: Skytterdalen 2, 1337 Sandvika (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid:
Tirsdager, kl 16:30 - 17:15 og
Lørdager, kl 14:30 - 15:15

Går du med en danser/ballerinadrøm i deg? Den Norske Ballettskole & Akademi (DNBS&A) har satsningspartier innen klassisk ballett fra ca. 5 år frem mot profesjonelle dansekarriere, fordelt på ulike nivåer av satsningsparti.

Gjennom det unike russiske ballettsystemet får unge norske elever også mulighet til å utdannes etter samme metodikk som de store legendariske internasjonale ballettstjerner. Elever ved DNBS&A holder internasjonalt nivå og hevder seg i nasjonale og internasjonale konkurranser, og fra ung alder får de sceneerfaring hvor de opparbeider en solid forankring i det klassiske repertoire.

Vi tilbyr ballettkurs satsningsparti på grunn nivå 0 for barn. Satsningspartiene i ballett er inndelt i forskjellige nivåer med undervisning på grunn nivå, som gir fundamentet for elevenes videre satsning.

Innhold:
Undervisningen for eleven på grunn nivå hjelper dem på å opparbeide disiplin, arbeidsevne, sterk fysikk og koordinasjon som er nødvendig for videre satsning og utvikling av profesjonell ballett gramatikk. Elevene gjør gymnastiske gulvøvelser for å utvikle sitt fysiske potensiale med styrke, fleksibilitet, musikalitet, spenst og eleganse. Ballettreningen er både krevende og givende for elever og pedagogen, og resultatet kommer der elevens naturlige motivasjon imøtekommes av en kompetent og inspirert pedagog.

Målgruppe for kurset

Barn i aldersgruppen 5 - 6 år som ønsker ballettkurs satsningsparti - grunn nivå 0.

Vi har hovedaudition ved semesterstart hvert halvår, i januar og august, men det er også mulighet for opptak i l løpet av året.

Kursmateriell

Treningstøy:
• Gutter: Hvit singlet, svarte tights, hvite sokker og hvite ballettsko.
• Jenter: Oppsatt hår i topp, ballettstrømper, hudfarget ballettsko i tøystoff med rosa silkebånd, nivådrakter som kjøpes på ballettbutikken Blå Fugl, oppsatt hår i topp.