Atopisk eksem - kurs i hudpleie og dermatologi - OnlineKursarrangør: Derma-kurs
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: kl 16:30 - 21:00
Varighet: 4 1/2 time
Pris: Fra 1.750
Neste kurs: 24.10.2023 | Vis alle kursdatoer

Kort introduksjon i hudens anatomi, fysiologi og kjemi for å bedre kunne forstå hvordan en frisk hud med intakt hudbarriere fungerer. Gjennomgang av årsaker og faktorer som trigger utvikling av atopisk eksem.

Kursinnhold:
Nyttige tips om hva man kan gjøre for å redusere risikoen for utbrudd. Egenomsorg og faglig rådgivning til pasienter og kunder med atopi. Kosmetisk pleie og medisinsk behandling av atopisk eksem.

Mulighet for å delta på kurset online:
Du kan melde deg på kurset og delta online via Teams. Dette krever at du har tilgang til pc eller en skjerm med WEBKAMERA, MIKROFON OG HØYTALER. Etter at du har meldt deg på, vil du motta e-post med din personlige link til pålogging. Lyd og videokontakt er påbudt under hele kurset. det er kun de påmeldte som har lov å delta på kurset. Alt kursinnhold er beskyttet i henhold til lov om opphavsrett til åndsverk (Åndsverkloven). Kursmateriale og diplom ettersendes per post.

Produktuavhengighet:
Derma-kurs er produktuavhengig og har til formål å øke kompetanse innen hud, hudpleie, dermatologi og kosmetisk kjemi samt kosmetikk regelverk.

Målgruppe:
Kursene er relevante for farmasøyter, apotekteknikere, kosmetisk-dermatologiske sykepleiere, leger, hudpleiere, faglærere og andre som har interesse av ovennevnte emner.

Kursbevis:
Det utstedes diplom for deltagelse og bestått kurs. Diplomet sendes pr. post i etterkant. Kursene er godkjent av FEVU (Farmasøyters Etter- og Videreutdanning), og gir 4 FEVU poeng.

Priser:
Early Birds påmelding senest 19. september 2023 kr 1 750,00
Ordinær påmelding senest 17. oktober 20232 kr 2 000,00
Last minute påmelding senest 22. oktober 2023 kr 2 250,00