Atlas korrigering – 4 dagers kursSted: Rogaland, Haugesund
Rogaland
Kursadresse: Kvalamarken 5, 5514 Haugesund (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Torsdag kl 17:00 – 21:00 Fredag – søndag kl 09:00 – 17:00
Varighet: 4 dager
Pris: 4.950

Vi tilbyr et intensivt og lærerikt 4 dagers kurs, der du lærer å teste en feilstilt Atlas og ikke minst– du får hele 4 forskjellige metoder til å korrigere en feilstilt Atlas med det beste verktøyet som finnes – dine egne hender! Hver metode har sine fordeler alt etter type feilstilling og symptomer

Visste du at atlas, 1. cervikalvirvel, er feilstilt hos nesten alle, og at dette kan medføre en rekke fysiske og psykiske plager? De manuelle teknikkene du lærer er varsomme og effektive. De kan utføres på alle, fra nyfødte til gamle. Barn som sliter med kolikk eller KISS-KID syndrom har som regel en feilstilling i Atlas.

På kurset vil du få en grundig innføring i hvilke fysiske og psykiske plager en feilstilling i Altas kan medføre, og den anatomiske sammenhengen. Samt vil du få en dyp forståelse av hvor viktig muskelgruppen, de sub-occipitale muskler, som befinner seg mellom Atlas og Kraniet er, og ikke minst hvor stor innvirkning disse musklene har på kroppens positur.

Atlas kan være feilstilt på ulike måter: den kan være dreiet, sideforskjøvet, tiltet eller ha en kombinasjon av disse. Kurset er åpent for alle, ingen spesielle forkunnskaper kreves. Passer for alle typer terapeuter som ønsker et ekstra verktøy i kassen sin. For dem med KST basis fra Sirius eller fra en annen skole, vil kurset også være særdeles nyttig.

Med KST basis utdannelsen kan dere rette en atlas som er dreiet, men ikke en Atlas som er sideforskjøvet eller tiltet. En sideforskjøvet og en tiltet Atlas gir et trykk på hjernestammen, noe som gir organismen en stor fysisk og psykisk belastning, og mange plagsomme symptomer og tilstander. På kurset vil du både lære å teste og behandle en sideforskjøvet Atlas, samt behandle en Atlas som er tiltet fremover eller bakover. Du vil også lære en fantastisk myofascia-relase teknikk på de sub-occipitale musklene som rett og slett gjør underverker for nakken.

Faglærer: Anne Britt Mallqui, KST – og Muskelterapeut

Målgruppe for kurset

Dette er et kurs for litt øvede terapeuter

Vis flere tilsvarende kurs: