Kurs i teamutvikling, teambuilding og gruppedynamikk i Oslo

I kategorien teambuilding og gruppedynamikk finner du kurs og opplegg for økt samhandling og teambuilding for forskjellige virksomheter og grupperinger i hele landet. Et velfungerende team eller gruppe mennesker er avhengig av god lagånd og intern effektivitet. Teamutvikling er å jobbe mot felles mål. Hvordan skaper man et effektivt team? Ta med bedriften på tur eller ta et kurs som forteller deg hvordan dere skal få det til.

Ledelse av autonome team

Bruken av autonome team øker kraftig. Autonome team er avhengig av å raskt finne en arbeidsform som fungerer. Dette kurset hjelper deg som leder andre med å finne nøkkelen til det produktive teamet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 dager 8.400 kr

Medarbeidere og team - Omgitt av ressurser

Noen mener vi er omgitt av idioter og psykopater. Vi mener vi er omgitt av ressurser. På Fargerike teamtyper får du kunnskap om de fire fargetypene og deres opphav. Du får din personlige profil og du lærer om dine preferanser og hvordan du kan bruke de som en ressurs i din arbeidshverdag.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 dag 4.200 kr

Windsurfing kurs med teambuilding - bedrifter eller grupper

Enten du skal ha aktiviteter i form av teambuilding med kollegaer, eller du skal dra igang aktivitet med vennegjengen din, så er windsurfing et fantastisk godt valg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Lysaker Oslo, Lysaker 1799 kr

Events eller teambuilding - bedrifter og institusjoner

Vi tilbyr events eller teambuilding for bedre trivsel, samarbeid og produktivitet. Tilbudet retter seg mot alle interesserte bedrifter og institusjoner som ønsker å utvikle et bedre arbeidsmiljø.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum fra 1½ til 3 timer (etter behov) Avtales kr

Teamutvikling: Hvordan skape effektive team – bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i teamutvikling. Teambygging handler om det å bygge relasjoner mellom mennesker som av ulike årsaker skal samarbeide.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum Avtales kr

People Development (ICP-PDV)

Vi tilbyr kurs om People Development (ICP-PDV). Smidig ledelse med People Development sertifisering fra ICAgile. På dette kurset vil du lære hvordan du som en smidig leder kan bidra til å skape et arbeidsmiljø der folk trives, utvikler seg og ønsker å yte sitt beste.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstua Oslo, Majorstua 12.06.2024 3 dager12.06.2024 24.500 kr

Smidig - hvordan starte i praksis

Vi tilbyr kurs om smidig - hvordan starte i praksis. Dette kurset er basert på videre læring fra smidig introduksjonskurs. Introduksjonskurset innebærer grunnleggende læring om hvorfor vi benytter smidige arbeidsformer og hva smidig egentlig innebærer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstua Oslo, Majorstua 29.04.2024 (+1) 2 dager29.04.2024 (+1) 11.500 kr

Workshopledelse

Vi tilbyr kurs om workshopledelse. Workshops benyttes ofte i prosjekter til å avklare mål, avdekke behov, spesifisere krav, foreta designbeslutninger, prøve ut prototyper og foreta prosjektgjennomganger. Men ikke alle workshops er like vellykket.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstua Oslo, Majorstua 18.04.2024 (+1) 2 dager18.04.2024 (+1) 14.500 kr

Kurs i avgrensning og grensesetting

Vi tilbyr kurs i avgrensning og grensesetting. Evnen til å sette grenser på en positiv måte og foreta nødvendige avgrensninger er en av de viktigste suksessfaktorene for å utøve et godt lederskap. Det er også nødvendig for å overleve og for å få tid til å gjøre de viktige tingene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 1 dag 6195 kr

Kurs i kroppsspråk - bli mer bevist

Vi tilbyr kurs om kroppsspråk - bli mer bevist. Forskning viser at en stor del av kommunikasjonen vår består av kroppsspråk. Vi er derfor helt avhengig av å kunne forstå og bruke kroppsspråk når vi skal lede, selge, forhandle eller få andre mennesker med på det vi ønsker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 26.04.2024 1 dag26.04.2024 6195 kr
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 1 dag 6.195 kr

Kurs i motivasjon og engasjement

Vi tilbyr kurs i motivasjon og engasjement. Motivasjon og inspirasjon er ingen konstant tilstand. Den må jobbes systematisk med, fokuseres på og følges opp. Man trenger støtte både fra andre og seg selv.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 1 dag 6.195 kr

Teamutvikling med foredrag - bedriftsinternt

Vi tilbyr teamutvikling med foredrag for bedrifter. Start dagen med en frisk pep-talk eller gruppecoaching. Foredragsholderne våre dekker ulike tema. Atmosfæren er god, vi legger til rette for at alle kan delta, og lager en ramme som bidrar til et vellykket arrangement.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner Avtales kr

Teamutviklingskurs ved bruk av verktøyet The Five Behaviors®

Vi tilbyr kurs i The Five Behaviors®. Verktøyet og prosessen vil hjelpe teamet til å bygge en sterk og sunn kultur gjennom bedre kommunikasjon og samarbeid. Kurset har som mål å lære deg bruken av verktøyet, med måling og tolking av utviklingen i et team.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 dag 4.500 kr

 |  1 2 3 4 5 6   |  Neste side >>