Apéritifs VinskoleKursarrangør: Apéritif AS
Sted: Gamle Logen
          Oslo, Sentrum
Kursadresse: Grev Wedels Plass 2, 0151 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Mandager, kl 18:00 - 21:00
Varighet: 5 kvelder
Pris: 5.450

Øk vinkunnskapen din med Apéritifs Vinskole. I løpet av fem kvelder med undervisning av en av Norges mest erfarne vinforelesere, får du betydelig innsikt i vinverdenens hemmeligheter. Det hele avsluttes med eksamen og diplom. Begrenset antall plasser. Benytt sjansen.

Innhold:
Å kunne noe om vin blir stadig viktigere. Både å forstå hva vin er, hvordan den smaker og hvordan du velger riktig vin til mat. Nå tilbyr vi deg som tørster etter enda mer kunnskap om vin, å bli elev ved Apéritifs Vinskole. Gjennom fem kvelder over like mange uker med forelesninger og smaking av 50 viner, vil du lære mer om de viktigste hvite og røde druesortene. Du vil lære inngående om de største og viktigste vinregionene. Ikke minst vil du lære smaksteknikk og hvilke faktorer som påvirker vinens stil.

Foredragsholder er Cathinca Dege. Hun er tidligere norgesmester i vinsmaking og har utdannelsen WSET Diploma. Den anbefales som forstudie til dem som ønsker å søke verdens mest prestisjefylte vinutdannelse, Master of Wine. Cathinca har reist rundt i de aller fleste vinproduserende land og regioner i verden. Hun arbeider til daglig som foredragsholder, vinskribent, vinkonsulent og foreleser vinstudentene ved Beverage Academy. Cathinca brenner for opplæring og formidling av vinfaget og deler velvillig av sin kunnskap med deg på Apéritifs Vinskole.

Foredragsholder: Cathinca Dege

Målgruppe for kurset

Dette kurset passer for alle

Forkunnskaper:
• Litt erfaring og grunnkunnskap er en fordel, men ikke nødvendig

Kursspråk:
• All undervisning foregår på norsk

Kursmateriell

Kursavgiften dekker følgende:
• Deltakelse på vinskolen. 5 kvelder à 3 timer med avsluttende eksamen
• Diplom ved bestått eksamen
• Alle smaksprøver i undervisning
• Kurskompendium og annet kursmateriell

Eksamen / sertifisering

Kurset avsluttes med eksamen og blindsmaking av én vin. Ved gjennomført eksamen får du utdelt diplom.

Vis flere tilsvarende kurs: