AnsiktsrefleksologiKursarrangør: Axelsons Body Work School
Sted: Oslo, Sentrum
Oslo
Kursadresse: Akersgata 28, 0158 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 2 dager
Pris: 5.950

Vi tilbyr kurs om ansiktsrefleksologi. Det er utmerket å behandle seg selv med naturlig ansiktsbehandling / ansiktsrefleksologi som et komplement til den daglige hudpleien. Ansiktsmassasjen drøyer aldringsprosessen og er både avslappende og avstressende.

Innhold:
Skjønnhet kommer innenfra og ansiktet er vårt speil utad, som forteller hvordan kroppen har det. Lær en varsom og behagelig ansiktsmassasje samt ansiktets soner for å løse opp spenninger og gi ansiktsmusklene et skikkelig løft! Det vi tenker, føler og spiser avspeiles i ansiktet. Du lærer å lese disse signalene og behandle både på overflaten i huden og i dypet på musklene samt ansiktets soner. Med ansiktsrefleksologi / naturlig ansiktsbehandling behandler vi med trykk og massasje på soner og punkter.

Behandlingen er en kombinasjon av japanske, tibetanske og ayurvediske teknikker samt ansiktsrefleksologi. Med rolige, varsomme trykk og massasjegrep behandles både hud, bindevev og muskler i ansikt, hodebunn, nakke og skuldre. Blod- og lymfesirkulasjonen settes i gang og ansiktet blir naturlig avslappet med friske roser i kinnnene.

Målgruppe for kurset:
Kurset kan du ta for hjemmebruk for egen del eller som et ekstra verktøy for deg som er soneterapeut, hudpleier, massør eller kroppsterapeut. Kurset er en del av utdannelsen til Soneterapeut / Refleksolog og kan tas som et enkeltstående kurs med oppnåelse av kursbevis.

Eksamen / sertifisering:
Kursbevis mottas etter godkjent kurs

Vis flere tilsvarende kurs: