Anhuker- og stroppekurs i Oslo

Det blir stadig mer krav om sertifiseringer og spesialkompetanse ved bruk og behandling av industrimaskiner. Her finner du kurs i bruk stropper og anhuker. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner akkurat det kurset du er på jakt etter.

Stropping, anhuking og signalgiving

Vi tilbyr kurs i stropping, anhuking og signalgiving. Målsettingen med kurset er å gi deltagerne økt kunnskap om stropping, anhuking og signalgiving. Sikker bruk, kontroll og oppbevaring av løfteredskaper.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Alna Oslo, Alna 1 dag 2.400 kr

G4 Bro og traverskran + G11 anhuker

Vi tilbyr krankurs på G4 traverskran og G11 anhuker. Opplæringen retter seg i første rekke mot fremtidige brukere av kran. Men alle som har befatning med lasthåndtering og kran ved risikoanalyse og arbeidsledelse kan også dra nytte av kurset.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Stovner Oslo, Stovner 5 dager 11.990 kr

Arbeidsvarsling - for ansatte og innleide

Arbeidsvarslingskurs 1 passer for ansatte og innleide som jobber på/langs vei. Formålet med arbeidsvarsling er å sikre arbeidere og trafikanter, avvikle trafikken forbi arbeidsstedet med minst mulig forsinkelse og ulempe for trafikantene. Kompetansebeviset er gyldig i 5 år.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Furuset / Alna Oslo, Furuset / Alna 4 timer 2.990 kr

Arbeidsvarsling - for ledere og ansvarshavende

Arbeidsvarslingskurs 2 er mer rettet mot ledere og personer med mer ansvar for arbeidsvarslingsplanen og Formålet med arbeidsvarsling er å sikre arbeidere og trafikanter, avvikle trafikken forbi arbeidsstedet med minst mulig forsinkelse og ulempe for trafikantene. Kompetansebeviset er gyldig i 5 å

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Furuset / Alna Oslo, Furuset / Alna 12 timer 4.990 kr

Stroppe- og anhukerkurs (G11) | Tirsdager kl. 08 (norsk/engelsk)

Klasseromskurs hver tirsdag kl. 08:00 (Oslo) Stropping / Anhuking / Signalgiving. Myndighetene stiller krav til at anhukere / signalgivere har fått dokumentert opplæring for å kunne utføre dette på en trygg og sikker måte.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Furuset / Alna Oslo, Furuset / Alna 4 timer 1.990 kr

Stroppe / anhukerkurs

Vi tilbyr kurs i stroppe og anhuker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Ryen Oslo, Ryen 4 timer 1.598 kr

G8 Lastebilkran inkl alle moduler - Dagtid

Vi tilbyr krankurs på G8 lastebilkran inkl. stropp og anhukerkurs og modul 1.1. Hensikten med opplæringen er å gi blivende kranførere en god teoretisk grunnopplæring i sikker bruk av hydrauliske kraner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grorud Oslo, Grorud 8 dager 12.500 kr

G11 Stropp og anhuker kurs

Vi tilbyr kurs i G11 stropp og anhuker. Målsettingen med stroppekurset er å gi personer som jobber med løfteredskap kunnskap om sikker bruk, vedlikehold, daglig kontroll og kasseringsregler av ulike løfteredskap.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Alna Oslo, Alna 2 dager 4.200 kr

Stropp og signalgiverkurs

Vi tilbyr kurs i stropp og signalgiverkurs. Hensikten med stroppekurset er å gi personer som jobber med løfteredskap kunnskap om sikker bruk, vedlikehold, daglig kontroll og gi signaler til kranfører.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Alna Oslo, Alna 10.05.2024 1 dag10.05.2024 2.300 kr

Fellesteori - truckførere, kranførere, anhukere, stroppere

Vi tilbyr fellesteori for truckførere, kranførere, anhukere, stroppere og signalgivere. Myndighetene stiller krav til grunnleggende sikkerhetssertifisering av personer som skal føre truck, masseforflytningsmaskiner og kraner. Kravene omfatter både teoretisk og praktisk opplæring.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 8 timer 2.500 kr

G11 Løfteredskap / stroppekurs

Vi tilbyr kurs i G11 Løfteredskap / stroppekurs. Hensikten med opplæringen er å gi kranførere, anhukere / stroppere og signalgivere en god generell grunnopplæring i sikker bruk av løfteredskap, slik at uhell og ulykker i forbindelse med bruken unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 16 timer 4.200 kr

Anhuker og signalgiver

Vi tilbyr kurs i anhuker og signalgiver. Vi ønsker å gi deg som skal arbeide med løfteredskaper mer kunnskap om løfteredskaper. Etter vårt anhukerkurs skal du ha en bevisst holdning til farene som kan oppstå og hvordan du kan unngå disse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Rødtvet Oslo, Rødtvet 1 dag 2.300 kr

 |  1 2 3 4 5 6   |  Neste side >>