Akvarellmalekurs, våt i våt - der du borKursarrangør: Galleri Karen
Sted: Jeg kommer til dere i Telemark
          Telemark
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Bedriftsinternt / Større grupper
Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 1 helg
Pris: 900 pr person

Vi tilbyr akvarellmalekurs våt i våt, der dere bor. Er dere en liten gruppe (min. 6 pers) eller kanskje en stor gruppe (max 12 pers) og har et lokale som egner seg, kommer jeg gjerne og holder kurs hos dere, hvis du bor i det sydlige av Norge max 200 km hver vei fra Telemark.

Tidspunkt:
• Kurset er over 1 helg - lørdag og søndag fra kl 10:00 - 16:00

Innhold:
På kurset undervises i akvarell teknikken våt i våt. Akvarell våt i våt er en fantastisk maleteknikk, som gjør det lett for deg å bli fortrolig med den intuitive maleprosess. Teknikken er god for nybegynnere, fordi den er lett å lære, og den gir deg hurtig en fornemmelse av suksess med maleriet. På kurset er det god tid til fordypelse samt undervisning. Jeg forteller om å male materialene. Jeg underviser i fargelære. Jeg viser deg, hvordan du oppnår dybde i maleriet, lys og skygge, jeg viser, hvordan jeg selv maler, og hvordan du oppbygger et maleri og ferdiggjør det med fargeblyanter. Den beste maleteknikk for å lære den intuitive malemetode er akvarell våt i våt, fordi det vannige i materialene forhindrer deg i å styre og kontrollere maleprosessen.

Kursholder: Karen Roed

Karen er danskfødt og bor nå på 8. år i Norge nærmere bestemt på Gvarv hvor jeg også har mitt Galleri. Jeg har drevet med undervisning innenfor kunst i 18 år, ved siden av min egen kunstneriske utvikling. Jeg har mange positive tilbake meldinger og gode evalueringer fra kursistene. Det å undervise krever energi, tålmodighet og evner til at se kursistenes kreative sider. Undervisning gir meg mye glede og energi også i mitt eget arbeide.


Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker akvarellmalekurs - våt i våt. Barn, ungdom, voksne eller for din bedrift

Antall deltagere:
• Fra min 6 til max 12 deltagere


Kursmateriell:
Kursavgiften inkluderer ikke grunnpakke