Akvarellkurs vinterlandskap - videokurs med Svetlana RezvayaKursarrangør: Svetlana Rezvaya Art
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Start når du selv vil
Varighet: 12 måneder
Pris: 600

Vi tilbyr akvarellkurs vinterlandskap som videokurs. I den videoen får du vite hvordan du kan male vinterlandskap med tre akvarellfarger, to pensler og et plastkort. Du får erfaring med akvarell ved å lage blandinger på paletten og jobbe med penslene og plastkortet. Det er 45 min - videokurs!

Innhold:
Ved å male vinterlandskap slik kurset viser deg vil du få stor glede av å male med akvarell, lage et flott maleri og bli stolt av deg selv over å ha lært nye teknikker. Du kan studere hjemme, på hytta, hvor som helst, og du vil alltid være sammen med din personlige lærer. Du kan øve når som helst: morgen, ettermiddag, kveld, natt, på hvilken som helst dag, og du vil alltid være med din personlige lærer.

Du vil se med dine øyne hele prosessen for å lage maleriet. Hver bevegelse av hånden vil bli kommentert av din personlige lærer. For å forstå bedre kan du spole tilbake og se igjen, og igjen, og igjen inntil informasjonen bosetter seg i hodet ditt og du kan gjengi det på papiret. Du kan male etter den videoen og få praktisk kunnskap. Videoen er 45 min.

Jeg tar kontakt med deg i løpet av 24 timer på telefonen eller e-posten og forklarer deg hvordan du får videoundervisningen. Du får 12 måneders tilgang til videoen. Husk at du er beskyttet 100% ved en garanti om at du vil få pengene tilbake hvis du ikke er fornøyd. Det betyr at hvis undervisningen ikke gir deg kunnskap har nytte av, kan du skrive til meg innen 3 dager etter kjøpet og be om å få pengene tilbake.

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker akvarellkurs vinterlandskap

Kursmateriell

Du trenger bare akvarellpapir A5, pensler nr. 0 - 1 og nr. 4 - 6, plastkort, 2 glass vann, akvarell (3 farger), plastpalett, klut.

Uttalelser

Jeg har fulgt med på alle sendingene Svetlana har hatt på nett og det har vært utrolig lærerikt, vi har fått lært så mye og dette er en fin måte å tilegne seg teknikker innen tegning og maling, så til deg som har lyst til å være med, meld deg på du har alt å tjene på det. Tusen takk til deg Svetlana som har latt oss få være med på dette, et fantastisk flott kurs av en flink lærer og kunstner.
- Vigdis Indbjør

Jeg var inne på nettet for å se kurset ditt i oljemaling. Jeg maler bare akvarell men jeg var imponert over hvor flink du er å undervise. Virkelig lærerikt for nybegynnere.
- Kirsten Lid