Akvarellkurs i Italia med Morten W. Gjul 2024



Kursarrangør: Morten Walseth Gjul
Sted: Bovara, Italia
          Utlandet, Italia
Kursadresse: Via dell´Abbazia, 05034 Ferentillo TR (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Event / Arrangement
Varighet: 7 dager
Neste kurs: 19.09.2024 | Vis alle kursdatoer

Akvarellkurs i Italia med den erfarne pedagogen og kunstneren Morten Gjul. Kurset passer for både nybegynnere og viderekomne. Kurset holdes i idylliske omgivelser ved klosteret IL Convento, Abazzia di San Pietro - ikke så langt fra Roma.

Innhold.
Vi har gleden av å invitere til malekurs i det gamle klosteret Abazzia di san Piedro - som nå er omgjort til et ferie og kurssted. Malesalen er helt unik og kan benyttes hele døgnet. Klosteret er en idyll omkranset av vakre olivenlunder. Selve klosteret har blitt grundig og smakfullt renovert med stor respekt for stedets egenart. Her er finnes enkeltrom, dobbelt-rom og et 3 - mannsrom. Alle har private bad og tilgang til en luftig arbeids-sal og et svalende svømmebasseng i den fredelige klosterhagen.

Her er ingen TV, roomservice eller minibar, derimot råder en unik atmosfære for kunstnerisk fordypning, gode samtaler og indre fred. Vi får servert nydelig mat av lokale kokker og med kortreiste råvarer. Vi spiser ved langbordet ute i klosterhagen når været tillater det. Middelalderbyen Trevi ligger oppe i bakken en spasertur unna. Her kan du kjøpe lokale produkter som olivenolje, skinke, vin og pølser m.m. Vi tar også en felles utflukt til
en nærliggende by

Målgruppe for kurset:
Kurset passer for alle som ønsker å bli bedre kjent med akvarellteknikken.

Kursmateriell:
Det blir sendt ut liste over anbefalinger om utstyr i god tid før kurset.

Pris:
Enkeltrom: 19.000 nok
Dobbeltrom: 16.000 nok