Kajakk- og kanokurs i Tromsø

Her finner du kurs i kano og kajakk rettet mot bedrifter og privatpersoner. Nybegynnere finner kurs der de lærer grunnleggende padleteknikk, og viderekomne finner kurs med større utfordringer. Kano og kajakk er en fin måte å aktivisere seg samtidig som du kommer nært på naturen. Du finner kurs for havpadling og padling i rolige elver og innsjøer.

Padlekurs - Aktivitetslederkurs

Vi tilbyr aktivitetslederkurs hav. Du må i tillegg kunne loggføre ti turer mellom teknikkurset og aktivitetslederkurset. For å bli godkjent Aktivitetsleder må du bestå kurset og i etterkant hospitere på et NPF Grunnkurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tromsø Tromsø 1 helg 3.000 kr

Padlekurs - grunnkurs

Vi tilbyr grunnkurs i hav padling. Grunnkurs passer for deg som aldri har sittet i kajakk før eller om du har padlet litt men ikke er helt trygg i forhold til redning og padleteknikk. Du bør være svømmedyktig, og om du har vannskrekk oppfordrer vi deg til å prøve likevel.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tromsø Tromsø 3 dager 2.800 kr

Padlekurs - Teknikkurs NPF

Vi tilbyr teknikkkurs i hav padling. Dette kurset er for vante padlere og går over to dager. Du bruker eget utstyr, både påkledning, kajakk, åre og sikkerhetsutstyr. Vi du leie kajakk av oss må du ta kontakt på forhånd.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tromsø Tromsø 1 helg 3.000 kr

Havpadling - grunnkurs (nybegynner)

Vi tilbyr grunnkurs i havpadling for nybegynnere. Havpadling er en fritidsaktivitet som egner seg for de aller fleste, uavhengig av kjønn og alder. Likevel er det viktig at man lærer seg grunnleggende sikkerhet før man legger ut på egen hånd.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tromsø Tromsø 03.05.2024 (+11) 2 dager03.05.2024 (+11) 2.600 kr

Introkurs Hav barn 10-15 år

Lure du og din famile kva de skal finne på i ferien? Få ei enkel innføring i korleis det er å padle kajakk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 4 timer 1.980 kr