Akryl malekurs med spennende teknikkerKursarrangør: Laila Constanse Rygh
Sted: Stenbråten/Mortensrud
          Oslo, Mortensrud
Kursadresse: Marta Steinsviksvei 12 B, 1283 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: 6 søndager fra 14.00 - 17.00
Varighet: 6 dager
Pris: 2400

Kurset går over 6 søndager. Her vil vi jobbe med flere forskjellige akryl maleteknikker som mixedmedia, monotrykk på geleplate, akryl med blanende materialer på plexiglass og andre maleteknikker. Her er det masse spennende nye teknikker å lære.

Kurset vil bli lagt opp slik at vi først bruker noen teknikker som vi kan bruke i mixmedia og plexiglass. Så bringer vi alle teknikker sammen og lager ferdige malerier av det vi først laget. Dere trenger kun å ta med et lerret på str. 30x30 cm eller 30x40 cm. Resten av materialene er inkludert i prisen.

Kurset holdes hjemme hos meg. Det blir kunn 4 deltagere. Så alle kan få tilstrekkelig hjelp underveis enten du er nybegynner eller allere etablert som biledkunster. Begge grupper har stor glede av det de lærer på mitt kurs.

Målgruppe for kurset

Nybegynnere og viderekommende.

Kursmateriell

Ta med et lerret på 30x30 cm eller 30x40 cm resten av materiale er inkludert.

Uttalelser

I dag har jeg og min kjære datter Stine Marie vært på Mixmedia kurs hos Laila Constanse Rygh. L. Constanse er en strålende læremester og pedagog, og dagen med henne var balsam for sjelen. Hun geleidet oss gjennom ulike teknikker og metoder og som for min del resulterte i dette bildet ( e jo en lykkelig amatør, som e fornøyd med mitt bidrag av ei snål dame). Jeg gleder meg til å prøve ut de ulike teknikker hjemme og jeg gleder meg også til neste kurs med L. Constanse som allerede er i booket.

Vis flere tilsvarende kurs: