Akne - Kurs i hudpleie og dermatologi - OnlineKursarrangør: Derma-kurs
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: kl 16:30 - 21:00
Varighet: 4 1/2 time
Pris: Fra 1.750

Kort gjennomgang av hudens anatomi, fysiologi og kjemi. Årsaker og sykdomsmekanisme ved akne. Symptomer, typer og forløp av akne. Faglig rådgivning og egenomsorg av aknepasienter. Medisinsk behandling og kosmetiske ingredienser til pleie av hud med akne.

Kursinnhold:
På kurset vil du få oppdatert dine kunnskaper om hudens anatomi, fysiologi og kjemi for økt forståelse av Akne hud. Du vil få vite om de mange typer og grader av Akne som eksisterer og hva som forårsaker disse. Du får også innsikt i hva som styrer utvikling av Akne og hvordan den utarter seg. Kurset vil gi deg et unikt verktøy til å bidra med å forebygge og forbedre akne hos dine pasienter og kunder. Du får oversikt over medisinsk og kosmetisk behandling samt nyttig info om sammenhengen mellom livsstil, kost og akne.

Målgruppe:
Helsepersonell, hudpleiere og andre med særlig interesse for dermatologi, estetisk medisin, hudpleie og kosmetikk.

Mulighet for å delta på kurset online:
Du kan melde deg på kurset og delta online via Teams. Dette krever at du har tilgang til pc eller en skjerm med WEBKAMERA, MIKROFON OG HØYTALER. Etter at du har meldt deg på, vil du motta e-post med din personlige link til pålogging. Lyd og videokontakt er påbudt under hele kurset. det er kun de påmeldte som har lov å delta på kurset. Alt kursinnhold er beskyttet i henhold til lov om opphavsrett til åndsverk (Åndsverkloven). Kursmateriale og diplom ettersendes per post.

Produkt uavhengighet:
Derma-kurs er produktnøytrale kurs som har til formål å øke fagkompetanse innen hud, hudpleie, dermatologi og kosmetisk kjemi samt regelverk for kosmetikk.

Kvalitetsikret innhold:
Derma-kurs er tilrettelagt etter emner og kan tas uavhengig av hverandre.
Kursene er kvalitetssikret i forhold til innhold og det faglige utbytte.
Kursene er godkjent av FEVU (Farmasøyters Etter- og VidereUtdanning)

Kursbevis:
Det utstedes diplom for deltagelse og/eller bestått kurs. Diplomet sendes pr. post i etterkant.Kurset gir 3 FEVU poeng (Farmasøyters Etter- og VidereUtdanning

Priser:
Early Birds påmelding senest 29. juli 2022 kr 1 750,00
Ordinær påmelding senest 5. september 2022 kr 2 000,00
Last minute påmelding senest 16. september 2022kr 2 250,00

Forhindret i å delta:
Har du meldt deg på et av kursene, betalt avgiften, men blir forhindret i å delta på hele eller deler av kurset pga akutt sykdom eller en annen alvorlig hendelse er du etter avtale velkommen til å delta på tilsvarende kurs neste gang uten kostnad innen et år, hvoretter tilbudet bortfaller. Pengene for ikke benyttet kurs refunderes kun hvis kurset blir avlyst fra arrangørens side.