Agilitykurs med Ole Kristoffer SagløkkenKursarrangør: Gjøvik Hundeklubb
Sted: Breiskallen fotballbane
          Oppland, Gjøvik
Kursadresse: Skolevegen 26, 2827 Hunndalen (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Lørdag og søndag 09.00-16.00
Varighet: 1 helg
Pris: Fra 1.300

Vi har vært så heldige å få Ole Kristoffer Sagløkken til å komme å holde agilitykurs for oss! Det vil deles opp i to grupper per dag, dette fordeles etter de påmeldte. F. Eks en gruppe for grunntrening og en gruppe for handling dersom det passer med de påmeldte.

10 plasser på kurset

Pris: 1300 for medlemmer og 1700 for ikke medlemmer av GHK.

Vi tar forbehold om at kurset får nok deltakere.

Om instruktøren:
Mitt navn er Ole Kristoffer.
Min agilitykarriere startet med familien’s Cairn terrier og de siste 4 årene har jeg konkurrert med min egen Pyrre, Evo.

Når jeg trener og instruerer legger jeg vekt på å se ulike løsninger og utfordringer.
Jeg har selv gått med både en sta Cairn Terrier og går nå med en rask pyrre, slik at jeg vet både hvordan det er å stå igjen på startstreken med en hund som ikke vil gå, og hvordan det er å stå igjen på startstreken med en hund som nesten er ferdig med banen før jeg selv har begynt.

Jeg legger også stor vekt på forståelse hos hund og eier, jeg ønsker ikke at man bare gjør det man får beskjed om jeg ønsker at man forstår og utifra det velger hvilke løsninger som er best for seg og sin hund. På denne måten kan man også videreutvikle det man har lært seinere,grundig forståelse er utrolig viktig.

Jeg brenner for positiv trening og ser at i de aller fleste tilfeller klarer vi å løse utfordringer uten å irettesette hunden, men heller finne en måte hunden din forstår på. Vi tilpasser metode etter hunden ikke hunden etter metoden.
Jeg liker korte intensive økter med mye power, vi kjører heller korte økter med høy kvalitet enn lange økter med dårlig kvalitet.

Noen meritter:

2017:
Representerte Norge under WAO og EO

2018
Representerte Norge under WAO og EO
Verdensmester i Games under WAO.
3.Plass BASE

2019:
Representerer Norge under WAO, Nordisk i tillegg til å være reserver i FCI VM.
2.Plass Swedish Open
Sølv i Games under WAO

MELD PÅ!

Vis flere tilsvarende kurs: