Agilitykurs I - NybegynnerkursSted: Rogaland, Haugesund
Rogaland
Kursadresse: Ørpetveitvegen 2, 5534 Haugesund (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 3 dager
Pris: 1.490

Vi har godkjente FCI - Agility apparater. Agility er en hinderløype, sporten ble til ved inspirasjon fra sprangridning med hest. Agility kom til Norge i 1985 og det viste seg at denne form for aktivitet med hund er blitt populær

Temaene på kurset, grundig innlæring av alle apparatene, sikkerhet, belastning, oppvarming, tolmodighet, kontakt, anatomi, gobitvalg og kroppsspråket til både deg og din hund.

Følgende apparater på agilitybanen :
Hopphinder, lengdehopp, mur, slalom, tunell, pølse, hjul, møne, stige, vippe, bord. Agility er for alle hunder, det er gøyalt og enkelt, hundene tar de fleste apparatene lett og det er også en god måte å gi hunden stimuli både fysisk og psykisk.

Alle får individuell oppfølgning under hele kurset. Hundene har bånd på under innlæring av apparatene, ifølge med eier og instruktør. Vi har fokus på at hundene får en god mestring og opplevelse av alle apparatene og at sikkerheten ivaretas opptimalt under hele kurset.

Vi lærer deg også hvordan du skal unngå skader og unødvendig belastninger på hunden. En kan lett pådra hunden skader, da agility er veldig krevende fysisk. Dere får prøve dere på enkle kombinasjoner,om dere er klar for det på slutten av kurset.

Agilitykurs I Nybegynnerkurs er ett minimumskrav for å trene agility på vårt treningsområde, dette for å gi eier grundig opplæring og at en ivaretar sikkerheten til hunden. Dette er et kurs med mye moro for både hund og eier.

Vis flere tilsvarende kurs: