Agility videregåendeKursarrangør: Oslo Hundeskole
Sted: Høvik
          Akershus, Bærum / Sandvika
Kursadresse: Ramstadsletta 18, 1363 Høvik (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning

Agility er en hinderløype med hund. Hunden skal hoppe over, løpe gjennom eller balansere over en rekke ulike hinder. Dette ligner på mange måter utfordringer de kan møte ute i naturen, noe de synes er morsomt. Sporten kommer opprinnelig fra England, med utspring i fra hestesporten. Agility betyr ras

Agility er veldig populære kurs for familiehunden. Savner du å gjøre noe morsomt og lærerikt sammen med hunden din? Dette er et videregående kurs i agility med fokus på hindersikkerhet og god kontrolltrening. Tempoet til hunden er kanskje litt "på grensen" etterhvert, så hold tunga rett i munnen. Vi bruker tiden på kurset til en bedre forståelse for aktiviteten og er nøye på læringen videre som tilpasses hund og eier. Da blir det morsommere!

Vi har fokus på agility som aktivitet og tilskudd i hverdagen og kan tilby muligheter for de som vil kun trene for å være med i et positivt og seriøst miljø.. Du må ikke konkurrere med hunden, men vi opplever at mange vil prøve.. Vi ønsker et positivt miljø med fokus på godt samhold på det nivået du ønsker.

Vis flere tilsvarende kurs: