Agilitykurs i Buskerud

I denne kategorien finner du agilitykurs for hunder i hele Norge. Mange hunder trenger mer aktivisering og utfordringer, agilitytrening i hinderløype er morsomt for både hund og eier. Agility stiller krav til disiplin, konsentrasjon og oppmerksomhet og er derfor en meget sunn aktivitet for hunden. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner noe som passer for deg.

Gøy med hund - Agility

Vi tilbyr kurset: gøy med hund. Her tar vi for oss mange ulike hundesporter og deltakerne får snuse litt på blant annet sport, agility, rallylydighet med mer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 5 dager 1.295 kr

Agility introkurs

Vi tilbyr introkurs i agility for hunder som ikke har vært borti agility før. Her blir hunden introdusert for alle hindrene som inngår i en agilitybane. Det vil bli snakket om hva agility egentlig er og konkurranseregler.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 5 kvelder 2.250 kr

Agility videregående

Vi tilbyr kurs i agility for viderekomne. Her bygger vi videre på det hunden har lært på introkurset. Vi vil begynne å sette sammen de forskjellige hindrene og lage kombinasjoner. Det blir jobbet mer med føring, kursdeltagerne vil lære mer om hva handling går ut på.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 5 kvelder 2.250 kr