AgileSHIFT



Kursarrangør: Holte Academy
Sted: Oslo, Skøyen
Oslo
Kursadresse: Drammensveien 145A, 0277 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 09:00 - 16:00 Dette kurset blir satt opp etter behov. Meld din interesse!
Varighet: 2 dager
Pris: 15.900

Skap en smidig virksomhetskultur med AgileSHIFT®. Todagers sertifiseringskurs rettet mot ledere og ansatte som er involvert i virksomhetsutvikling.

Dette kurset er spesielt egnet for deg som er opptatt av hvordan man kan tilrettelegge for at et smidig tankesett utvikles på tvers av organisasjonen. Kurset vil gi deg en bedre forståelse for hvordan agile arbeidsmåter kan anvendes i praksis, sett fra et strategisk perspektiv.

Virksomheter og organisasjoner blir stadig vekk satt under et økende forventningspress fra sine kunder og forbrukere om å fornye gammel praksis, samt levere nye og forbedrede tjenester. Ny teknologi medfører at ukjente konkurrenter fort kan skape seg et konkurransefortrinn i eksisterende markeder. Tradisjonelle prosesser og arbeidskulturer er ikke alltid egnet til å respondere rask nok til endring, enten det gjelder å utnytte muligheter eller håndtere uventede trusler.

AgileSHIFT® er den nyeste beste praksis-metoden fra AXELOS, som er organisasjonen bak PRINCE2®, PRINCE2 Agile®, MoP® og MSP®.

AgileSHIFT® representerer en videreutvikling av de programledelses- og porteføljestyringsmetoder som allerede er godt egnet som agile arbeidsformer. Det unike ved AgileSHIFT® er at det går nærmere inn på hvordan virksomheten tilpasses, og hvordan en kultur for endring må skapes, for å legge bedre til rette for en mer helhetlig bruk av smidige teknikker. Endring krever en større tilpasning gjennom hele virksomheten både fra topp til bunn og motsatt. Dette omfatter mye mer enn bare IT!

Læringsutbytte:
På dette todagerskurset får du innblikk i hvorfor virksomheter må tilpasse sin tilnærming til strategi for å overleve i en verden i hyppig endring, og hvordan AgileSHIFT® sine metoder og prinsipper kan gi støtte i dette arbeidet.

AgileSHIFT® er en holistisk tilnærming til hvordan virksomheter lettere kan få til en effektiv og åpen samhandling på tvers av avdelinger, leveranseområder og endringsinitiativer. Den inneholder både prinsipper, praktiske råd og verktøy til innføring av endringer både i team og på tvers av organisasjonen.

Målgruppe for kurset:
Kurset er rettet mot alle som har en interesse av at leveranseteam og støttefunksjoner klarer å samarbeide effektivt og smidig. Om du er toppleder, linjeleder, medarbeider eller prosjektleder er dette kurset relevante uansett hvilken fagfunksjon eller disiplin du representerer.

Innhold i kurset:
På kurset ser vi nærmere på:

Hvordan skape en smidig virksomhetskultur:
• Hvordan ny teknologi- og informasjonsdrevet endring vil prege fremtiden
• Økt sannsynlighet for at nye innovasjoner vil forstyrre eksisterende aktører
• Virksomhetsendring kan ikke lenger planlegges i styrte og kontrollerte faser, men må i stedet implementeres i sammenheng med verdiskaping i daglig drift

Hvordan gjennomføre AgileSHIFT®
• Bærekraftig endring krever nye måter å tenke og jobbe på
• AgileSHIFT®-rammeverket med prinsipper og praksis

AgileSHIFT® sin tilnærming til leveranser
• Hvilke nøkkelroller er viktige for å skape en smidig kultur i virksomheten
• Hva innebærer det å være et smidig AgileSHIFT®-team
• AgileSHIFT® arbeidsflyt, visjon og iterative arbeidsmåte

Vis flere tilsvarende kurs: