Advanced Certified Scrum Master (A-CSM) - Virtual



Kursarrangør: Glasspaper AS
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Connect2Classroom - Ta kontakt
Varighet: 2 dager
Pris: 21.900

Vi tilbyr kurs i Advanced Certified Scrum Master (A-CSM) - Virtual. Kurs for Certified Scrum Masters som allerede har praktisk erfaring og som vil ta det neste steget. A-CSM kurset er bygger videre på din Scrum kompetanse og erfaring. Kurset krever noe forberedelse før deltagelse.

Innhold:
Advanced ScrumMaster gir deg praktiske verktøy og teknikker, fordypning innen Agile fasilitering, Agile coaching og team dynamikk. Kurset gjennomføres svært interaktivt med øvelser og diskusjoner. Kursholder har lang erfaring med innføring av Scrum og andre smidige rammeverk og teorien vil understrekes med praktiske eksempler. Til forskjell fra andre tilsvarende kurs har vi valgt å sette et tak på 25 deltagere på kurset. Dette er for å gi maksimal verdi til deltagerne gjennom dialog og muligheten til å stille konkrete spørsmål.

Målgruppe for kurset:
A-CSM kurset passer for Scrum Masters, agile coaches, team ledere, utviklingsledere, leveranseansvarlige og andre interesserte som ønsker en dyp forståelse av Scrum og hvordan få maksimalt utbytte av dette rammeverket.

Forkunnskaper:
• For å kunne blir sertifisert Advanced CSM må du ha en aktiv CSM® sertifisering hos Scrum Alliance® og minimum ett år arbeidserfaring i rollen som Scrum Master.

Kursspråk:
• Kurset holdes på Norsk

Kursmateriell:
Kursavgiften inkluderer to års medlemskap i Scrum Alliance samt anerkjennelse fra Scrum Alliance som Advanced Certified Scrum Master etter bestått sertifisering.

Eksamen / sertifisering:
Kurset gir mulighet til å få sertifisering som Advanced Certified Scrum Master godkjent av Scrum Alliance. For å kunne få sertifiseringen må du har dokumentert minimum 1 år praktisk erfaring som Scrum Master.