Adobe Premiere Pro Grunnkurs - bedriftsinterntSted: Hele landet, Vi kommer til din bedrift
          
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 2 dager
Pris: Avtales

Vi tilbyr Adobe Premiere Pro Grunnkurs for bedrifter. På kurset lærer du å redigere, kort og godt. Video, lyd, lag-på-lag, tekster, grafikk, eksport til DVD/Blu-ray, YouTube, Vimeo etc.

Vi er Norges største Adobe-sertifiserte kurssenter. Meld deg på kurs og lær av våre sertifiserte instruktører.
Hvorfor velge dette kurset i Adobe Premiere Pro?
 • Du vil lære om prinsipper og teknikker innen videoredigering. De samme teknikkene kan brukes i alle redigeringsprogrammer du kommer borti.
 • Du får en "kokebok" på norsk som tar for seg de mest brukte teknikkene.
Kursinnhold:
 • Redigeringsteknikker
 • Video
 • Lyd
 • Lag-på-lag
 • Tekster
 • Grafikk
 • Fargekorrigering
 • Slow og fast motion
 • Eksport til DVD/Blu-ray, YouTube, Vimeo etc.
Adobe-sertifisert instruktør

Instruktøren skriver bok om avanserte redigeringsteknikker i Premiere Pro og er en Adobe Master Trainer for Premiere Pro.

Målgruppe for kurset

Bedrifter

Kurset retter seg mot personer som ønsker å redigere video med Adobe Premiere Pro.

Forkunnskaper:
Det forutsettes at kursdeltakerne har god kjennskap til data generelt. Det vil si at de må beherske sitt operativsystem (Mac OS eller Windows) godt, og være vant til å finne fram i vinduer, menyer etc. Det er en forutsetning at deltakerne kjenner til gode arbeidsmetoder og tastatursnarveier for sitt operativsystem, som Ctrl+C for å kopiere, Ctrl+V for å lime inn etc.

Kursmateriell

Kursavgiften inkluderer "Kokebok" på norsk, lunsj, kursbevis og diplom.

Uttalelser

"Glimrende kurs, der instruktør Jarle la stor vekt på å dele ikke bare hvordan man bruker programmet, men like mye på hvorfor man bør gjøre det man bør gjøre. En dyktig fagmann som delte dyp know-how om filmredigering i tillegg til å gi opplæring i selve programvaren. For å bruke en analogi: hvis dette hadde vært et kurs på MS Word kunne det ha vært en instruktør som gikk gjennom funksjonene i programmet. I stedet kom det en forfatter og lærte bort programmet, og samtidig noe om skrivekunst. Det gjorde den store forskjellen for min del."
- Kim Groth, Sjøforsvaret

"Dette var et fantastisk kurs takket være kursleder. Han er en sann mester på Adobe Premiere Pro CS5 og hadde svarene på absolutt alle spørsmål. Han er også i særklasse med sitt gode humør og utrolige tålmodighet med deltakerne. Antallet deltakere var også perfekt. "
- Lill-Anita O. Svendsen


"Et veldig bra kurs- svært matnyttig. Jeg har jobbet litt med programmet i forkant og det tror jeg var avgjørende for å få så godt utbytte. En 6er fra meg."
- Anita Vesth, Melsom Videregående Skole