Adobe Illustrator grunnkurs - modul 1 - bedriftsinterntSted: Hele landet, Vi kommer til din bedrift
          
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 2 dager
Pris: Avtales

Vi tilbyr grunnkurs i Adobe Illustrator modul 1 for bedrifter. Du lærer å gjennomføre konkrete tegne- og designoppgaver og jobbe med illustrasjoner, logoer, ikoner, tegninger, typografi og andre tekst- og vektorbaserte grafikkprosjekter for trykte medier, internett, video og mobilenheter.

Innhold:
Adobe Illustrator er morsomt å jobbe med når man kommer over den første læreterskelen. Programmet byr på mange avanserte funksjoner for den som vil lage kreative grafikkløsninger for bruk på web eller på trykk.

Agenda:
• Bli kjent med arbeidsområdet, menyer, paneler og verktøy
• Opprette og tilrettelegge nye dokumenter for web og trykk
• Tegne, kombinere og transformere grunnleggende former
• Tekstutforming og typografi
• Vektortegning med pennverktøyet
• Farger, pensler og effekter for tegning og maling
• Montere inn tekst og bilder fra andre programmer
• Introduksjon til Live Trace og Live Paint
• Eksport og klargjøring for web og trykk

Målgruppe for kurset:
Bedrifter - Kurset retter seg mot personer som ønsker å tegne og designe illustrasjoner, logoer og andre tekst- og vektorbaserte grafikkprosjekter.

Forkunnskaper:
• For å få utbytte av kurset bør deltakerne ha alminnelig, god kjennskap til hvordan en datamaskin fungerer, samt grunnleggende tekstbehandling. Deltakerne bør for eksempel beherske bruk av mus, menyer og vinduer, og vite hvordan man åpner, lagrer og lukker filer. Ut over dette kreves det ingen spesielle forkunnskaper til dette kurset.

Kursmateriell:
Kursavgiften inkluderer kursdokumentasjon, kursbevis og diplom

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Jeg er veldig fornøyd med kurset jeg var med på i forrige uke. Lærte masse. Flotte lokaler, flott kursleder som kunne masse og var flink til å lære bort. Kan absolutt anbefale kurset til andre.
- Borghild Stenbro, Kolberg Caspary Lautom AS

Jeg vil takke for et veldig bra introkurs i Adobe Illustrator. Dette var et veldig nyttig kurs for meg som i utgangspunktet hadde null erfaring med Illustrator. Helt grunnleggende intro på hvordan en skal bruke de ulike knappene samt manøvreringsteknikker, hurtigtaster etc. Meget dyktig og tolmodig kursinstruktør som hadde rom for mange spørsmål underveis i kurset. En liten gruppe med kursdeltagere er absolutt et pluss og også veldig bra at kurset inkluderer instruksjonsboken samt USB-stick med de oppgavene vi gjorde. Strålende!!
- Kari Otterdal, OUS, Rikshospitalet

Vis flere tilsvarende kurs: