Adobe Creative designer, InDesign, Photoshop og IllustratorKursarrangør: IGM
Sted: Hele landet
Hele landet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 09:00 - 15:00
Varighet: 15 dager
Pris: 32000

Kurs i InDesign, Photoshop og Illustrator. Kurset er for deg som ønsker en komplett opplæring i produksjon av trykksaker og som skal designe til web. Adobe Creative Designer er det perfekte valget til dette.

Du får en bred kunnskap i disse programmene, du lærer om typografi og layout, bilder, grafikk og illustrasjoner som er nødvendig å lære til bruk i dagens kommunikasjon.

Kursinnhold:

1) Adobe InDesign:
Lærer deg å beherske det mest brukte ombrekkings-­programmet i bransjen til å sette sammen trykksaker, samt lage egne maler som automatiserer mange arbeidsprosesser og sparer deg for mye tid og arbeid. Gode maler kvalitetsikrer dokumentene dine og gir deg mere tid til å være kreativ.

2) Adobe Photoshop:
Lærer deg programmet som brukes til bildebehandling uansett om du skal lage til web eller trykk. Effektiv bruk av lag, kanaler, markeringer og masker samt fargekorrigering for å lage effektfulle bilder. Kurset passer for kreatører, designere, markedsførere og fotografer. Etter fullført kurs skal du beherske Photoshop, og kjenne til programmets muligheter og funksjoner.

3) Adobe Illustrator:
Lærer deg tegneprogrammet som brukes for å lage illustrasjoner, logoer og grafikk, slik at du får et større spekter av visuelle virkemidler.

4) Prosjektoppgave:
Adobe Creative designer-kurset avsluttes med en prosjektoppgave, der du får brukt det du har lært i en oppgave. Du skal selv planlegge og utføre en trykksak fra A til Å. Her får du repetert alt du har lært på de øvrige kursene.

Målgruppe for kurset

Kurspakken er for deg som ønsker å lære å bruke InDesign, Photoshop og Illustrator. Den brede kompetansen kurset gir er perfekt for deg som ønsker å jobbe kreativt i en grafisk bedrift, markedsavdeling, informasjonsavdeling eller et reklamebyrå.

Kursmateriell

Kursavgiften inkluderer lunsj, fyldig kursdokumentasjon, minnepenn og gratis support.