Acem-meditasjon - HelgeretretterSted: Lundsholm, Värmland
          Utlandet, Sverige
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 1 helg
Pris: 2.970
Neste kurs: 19.03.2020 | Vis alle kursdatoer

En helg som virkelig fornyer og inspirerer. Ro og fordypelse. Mulighet for å meditere opp til tre-fire timer på enerom. Få ut tretthet og slitenhet. Stramme muskler løsner og jagende tanker stilner. Uklare temaer kan finne ord.

Den lange stillheten er etterfulgt av veiledningsgrupper med erfarne ledere. Dialogen er en viktig del av Acem-meditasjon. Sette ord på, dele, lytte til andre, forstå mer. På lørdagskvelden samling om livstemaer og mer eksistensielle perspektiver, der meditasjonen inviterer til undring. Vandring og prat i naturen.

De ytre rammene er lagt til rette for to døgn som henter deg inn og bringer deg videre. Fra fredag ettermiddag til etter lunsj søndag. En helgeretrett gjør alltid godt, også når du er inne i aktualiseringer i meditasjonen, er uregelmessig og trenger avklaring og veiledning.

Helgeretretter er et tilbud til deg som har lært Acem-meditasjon. Ønsker du å lære Acem-meditasjon over en helg, finner du tilbud under kategorien Grunnkurs. Vi anbefaler å kjøpe boken God langmeditasjon, som gir råd og vink ved retretter i Acem-meditasjon.

Målgruppe for kurset

Helgeretretter er et tilbud til deg som har lært Acem-meditasjon.

Vis flere tilsvarende kurs: