Access Bars - kurs for stressmestring og bedre nattesøvnKursarrangør: SOLSIDEN Helse & Velvære
Sted: Emma Gjestehus, kurslokaler
          Akershus, Bærum / Sandvika
Kursadresse: Høyrabben 4, 1336 Sandvika (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 1 dag
Pris: 2.850

Vi tilbyr kurs i Access Consciousness Bars. Access Bars vil kunne hjelpe deg med å gi slipp på fastlåste tanker og hode spinn, med fredfulle dager og netter som resultat. Bestill deg en time for å prøve først, eller meld deg på dagskurs og få tilbake ro, gleden og gnisten!

Access Bars kan brukes ved:
• Stress og søvnvansker
• Angst og depresjon
• Følelsesmessige problemer
• Atferds- og konsentrasjonsproblemer
• Nedstemthet
• Sjalusi og sinne
• Følelsesmessige sjokk
• Prestasjonsangst
• Hodepine
• Smerter
• Sorg


Stress & tankespinn:
Det koker over - Det går helt rundt for meg - Jeg klarer ikke tenke klart - Jeg får vondt i hodet av dette - er eksempler på ordbruk vi benytter for å beskrive tankespinn. Tankekjør er mental opphopning. Hva om uro og stressnivåer kunne senkes, og erstattes med letthet og mer glede? Med Access Bars er dette mulig.

Negativt stress representerer en stor helse utfordring i vår tid, og kan føre til alvorlige helselidelser. Mange sliter med for liten tid og for mye som skal gjøres, og nærmer mange seg bristepunktet for hva helsen tåler. Stress er blitt vår tids nye folkesykdom, og kan resultere i blant annet angst, søvnløshet, depresjon, diabetes, kreft og hjertelidelser. Aldrings forskning på Newcastle University viser at negativt stress påvirker telomerene på kromosomene i ditt DNA, og fremskynder aldringsprosessen. Kjenner du på for mye stress og tankespinn?


Nattesøvn:
Visste du at bruk av sovemidler på barn, har tredoblet seg de siste årene? Er du blant de 10 - 15% av den norske befolkning, som sliter med insomnia? Hva om du opplevde den etterlengtede gode og dype nattesøvnen, og våknet uthvilt og opplagt?
Med Access Bars er dette mulig.

Access Consciousness Bars® er en nærende og avslappende prosess, og eliminerer begrensninger i alle aspekter av livet ditt som du er villig til å endre. Den lette berøring du får på 32 spesifikke punkter på hodet, vil løse opp elektromagnetiske spenninger som holder taket på fastlåste tanker og emosjoner, lagret og akkumulert gjennom livet. Femten minutter inn i din Access Bars sesjon når hjernen theta-tilstand, en dyp avslapning som åpner opp for større bevissthet.


Fordømming av en selv og andre:
Å dømme deg selv er det verste du kan gjøre mot deg selv. Har du lett for å fordømme andre? Angriper du stadig alt og alle, som etter dine regler "burde" fungere bedre? Dette skaper kun negativt tankespinn og stress. Og allikevel gjør du det. Sier du ting til deg selv om deg selv, som som du aldri ville sagt til noen annen? Tenk om det var mulig å skru av den bryteren som stiller deg til doms for det ene etter det andre - og som forteller at du ikke strekker til, ikke er god nok, flink nok, modig nok, pen nok, slank nok og hundre andre fordømmelser du pålegger deg selv?
Med Access Bars er dette mulig.


Målgruppe for kurset:
Enhver som har lyst til å lære en unik metode for en mer avstressende hverdag, og vil dele Access Bars med familie og venner. Behandlere, terapeuter, helsearbeidere, livsstils coacher o.l. vil kunne ha stor glede av Access Bars kompetanse.

Eksamen / sertifisering:
Internasjonal sertifisering, Access Consciousness Bars practitioner

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Sov gjennom hele natten og våknet i samme stilling som jeg sovnet. Kan ikke huske at det har skjedd før!"
- Tone J.

Dette var en herlig opplevelse ulik noe annet. Føltes som at kropp og hode plutselig var i «vater» Sov bedre de påfølgende nettene - deilig!
- Line S

Access Bars er deilig å motta, og jeg merker at hverdagen føles gladere, "luftigere" og friere enn før. Merker også at jeg er blitt mer tålmodig og nøytral i forhold til menneskene rundt meg - det er utrolig befriende!
- Elisabeth P