Access Bars -stressmestring og bedre nattesøvn privatundervisningKursarrangør: SOLSIDEN Helse & Velvære
Sted: Akershus, Asker
Akershus
Kursadresse: Vabråten 39, 1392 Vettre (kart)
Type:Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 1 time
Pris: 850

Vi tilbyr privatundervisning i Access Consciousness Bars for stressmestring og bedre nattesøvn. Access Bars vil kunne hjelpe deg med å gi slipp på fastlåste tanker og hode spinn, med fredfulle dager og netter som resultat.

Access Bars kan brukes ved:
• Stress og søvnvansker
• Angst og depresjon
• Følelsesmessige problemer
• Atferds- og konsentrasjonsproblemer
• Nedstemthet
• Sjalusi og sinne
• Følelsesmessige sjokk
• Prestasjonsangst
• Hodepine
• Smerter
• Sorg

Stress & tankespinn:
Det koker over - Det går helt rundt for meg - Jeg klarer ikke tenke klart - Jeg får vondt i hodet av dette - er eksempler på ordbruk vi benytter for å beskrive tankespinn. Tankekjør er mental opphopning. Hva om uro og stressnivåer kunne senkes, og erstattes med letthet og mer glede? Med Access Bars er dette mulig.

Negativt stress representerer en stor helse utfordring i vår tid, og kan føre til alvorlige helselidelser. Mange sliter med for liten tid og for mye som skal gjøres, og nærmer mange seg bristepunktet for hva helsen tåler. Stress er blitt vår tids nye folkesykdom, og kan resultere i blant annet angst, søvnløshet, depresjon, diabetes, kreft og hjertelidelser. Aldrings forskning på Newcastle University viser at negativt stress påvirker telomerene på kromosomene i ditt DNA, og fremskynder aldringsprosessen. Kjenner du på for mye stress og tankespinn?

Nattesøvn:
Visste du at bruk av sovemidler på barn, har tredoblet seg de siste årene? Er du blant de 10 - 15% av den norske befolkning, som sliter med insomnia? Hva om du opplevde den etterlengtede gode og dype nattesøvnen, og våknet uthvilt og opplagt?
Med Access Bars er dette mulig.

Access Consciousness Bars® er en nærende og avslappende prosess, og eliminerer begrensninger i alle aspekter av livet ditt som du er villig til å endre. Den lette berøring du får på 32 spesifikke punkter på hodet, vil løse opp elektromagnetiske spenninger som holder taket på fastlåste tanker og emosjoner, lagret og akkumulert gjennom livet. Femten minutter inn i din Access Bars sesjon når hjernen theta-tilstand, en dyp avslapning som åpner opp for større bevissthet.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker privatundervisning i Access Consciousness Bars for stressmestring og bedre nattesøvn.

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Sov gjennom hele natten og våknet i samme stilling som jeg sovnet. Kan ikke huske at det har skjedd før!"
- Tone J.

Dette var en herlig opplevelse ulik noe annet. Føltes som at kropp og hode plutselig var i «vater» Sov bedre de påfølgende nettene - deilig!
- Line S

Access Bars er deilig å motta, og jeg merker at hverdagen føles gladere, "luftigere" og friere enn før. Merker også at jeg er blitt mer tålmodig og nøytral i forhold til menneskene rundt meg - det er utrolig befriende!
- Elisabeth P