Kurs i abstrakte store skulpturer (2 helger)



Kursarrangør: Liv i leire
Sted: Østfold, Rakkestad
Østfold
Kursadresse: Mysenveien 453, 1894 Rakkestad (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: På forespørsel
Varighet: 2 helger
Pris: 9.000

Vi tilbyr kurs hvor vi lager abstrakte store skulpturer med Geir Tokle. Bli med to weekender og lær om tekniske løsninger, og realiser en flott skulptur med hjelp og støtte. Geir Tokle er en dyktig keramiker med et helt liv av erfaring, og en meget god - nesten litt magisk pedagog!

Innhold:
Han får deg til å forstå, og implementere løsninger som passer for din keramikk. Du kommer til å gjøre et stort hopp i ferdigheter og endre din keramikk praksis for livet! Abstrakt skulptur? Kort fortalt: Du trekker ut av en form det essensielle, og når du ser skulpturen, kan du ikke se med en gang hva det er, men du gjenkjenner noe i formen. Du forbereder deg med å lage skisser, for å forklare din ide til Geir. Prøv å tegne så stort du kan Størrelse på ferdig skulptur er ca. 1 meter.

Dere starter kurset med å lage noen modeller for å bli kjent med formen; prøv gjerne litt på forhånd med mindre modeller. Geir hjelper deg med form, teknikk, og uttrykk. Dette blir en del av din egen utviklingsprosess. (Viktig å være lydhør når du har en kapasitet som han til å hjelpe deg- så prøv det han foreslår, ta i mot veiledningen, og fortsett med dine egne ideer etter å ha prøvd dette).

I forbindelse med covid begynte vi med et opplegg hvor folk laget maten selv. Vi fant ut at det skapte en egen stemning og avslappethet- som å være på hyttetur med venner, så det fortsetter vi med! Du kan derfor lage din egen mat i vårt store kjøkken / storstue med peis, alene eller sammen med dine med kursister.

Målgruppe for kurset:
Alle som vil lære å lage abstrakte store skulpturer

Forkunnskaper:
• Erfaring med leire fra før
• Minimum grunnteknikker

Kursmateriell:
Ta gjerne med eget håndverktøy hvis du har noe du er ekstra glad i å jobbe med. Vi har alt basisverktøy. Vi har deilig sengetøy, men ta med håndkle.