Abstrakt maleriSted: Olsgaard Atelierfellesskap
          Vestfold, Tønsberg
Kursadresse: Gauterødveien 2, 3154 Tolvsrød (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid:
Fredag, kl 18.00 - 20.00
Lørdag, kl 10.30 - 17.00
Søndag, kl 11.00 - 15.30
Varighet: 1 helg
Pris: 2.650
Neste kurs: 25.10.2019 (Fullt) | Vis alle kursdatoer

Stikkord: Struktur, flate og komposisjon. Kjenne på følelsen av ulike farger og komposisjoner og hvordan flater spiller sammen. Forske. Forenkling. Hvordan bruke kontraster. Lage struktur med ulike verktøy og akrylmedier. Prøve ut teknikker. Hva vil bildet med meg? Veiledning og pauser.

Program:
Fredag kveld starter vi med å eksperimentere i akrylmaling, noe som er forberedelse til neste dag. Vi arbeider også konkret med et relativt stort lerret (60 x 80) hver gjennom kurset, ved siden av å arbeide med papir og tapetfornyer som underlag. Målet er å starte intuitivt og nærme seg en mer bevisst komposisjon i hvert arbeid. Erfaringer er viktigere enn fix ferdige kunstverk.

Kursholder: Tove S. Holmøy

Venteliste ved fullt kurs - Dersom kurset er fullt kan du skrive til meg via kontaktskjema på denne siden så blir du satt på venteliste.


Målgruppe for kurset:
Passer for alle som vil lære mer om abstrakt tilnærming og kanskje spesielt for deg som har gått på et av mine kurs tidligere og vil ha nytt påfyll.

Antall deltagere:
• Minimum 7 og maks 11 deltagere

Aldersgrense:
• Minstealder er 15 år


Kursmateriell:
Ta med stødig staffeli til deg selv, tøy og sko som tåler malingssøl + matpakke lørdag og søndag. Kursavgiften inkluderer alt materiell: akrylmaling, pensler og verktøy, akrylmedier, 1 stk. lerret 60 x 80, tapetfornyer (nesten som tykt akvarellpapir), samt diverse. Kaffe, te og drikke, kake og snacks.