Arabix - trending for hele kroppen + stretch



Kursarrangør: STUDYO
Sted: Oslo, Sentrum
Oslo
Kursadresse: Østerdalsgata 1, 0658 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 10 kvelder
Pris: 3.500

Arabix er et helt unikt treningsopplegg utviklet av magedanserinnen Shireen på bakgrunn av hennes erfaringer med ballett, aerobic, styrketrening, yoga/pilates og selvfølgelig magedans. Gled deg til en helhetlig treningsopplevelse!

Arabix er Shireens egne treningskonsept og inkluderer en rekke styrkeøvelser som i hovedsak styrker kjernemuskulaturen, armene, ryggen og setet. Oppvarmingen minner om Aerobics og vi benytter også treningsstrikker underveis for å øke intensiteten i noen av øvelsene. Gulroten kommer på slutten av timen med deep stretch uttøyning hvor vi tar grundig for oss alle muskelgrupper og spenner fullstendig av til vakker musikk. En real "treat" for kroppen! Denne klassen passer altså for alle som har lyst til å bli sterke i kroppen, få opp pulsen og tøye skikkelig ut. Ta med varme klær til uttøyingen og gled dere til en forfriskende treningsøkt!

Det kan benyttes sko til oppvarmingen om ønskelig. Intensiteten på økten er i stor grad opp til deg selv, og øvelser kan tilpasses spesielle behov.


Nivå: Åpent/Litt øvet


Målgruppe for kurset
Kurset er åpent for alle, uansett utgangspunkt.
Du trenger ikke å være i god form, det blir du :)

Vi trener ute om sommeren når været tillater det- Ha med egen matte!

Kursmateriell:
Anbefalt treningstøy magedans/arabix:
BUKSE- Stretchy bukse/ om er lett å bevege seg i.
TOPP- Valgfritt, så lenge den er lett å bevege seg i og ikke er alt for vid- kursholder er avhengig av å se bevegelsene for å kunne korrigere. Bar mage har man som regel bare når man opptrer, men det er helt (t)opp til deg!
HOFTER- For å øke bevisstheten, anbefales det at du har med et sjal/ristebelte som kan knytes rundt hoftene. Disse kan også kjøpes i studio.
FØTTER- barbent eller sokker/dansesko- du velger. Noen foretrekker ullsokker for å holde varmen, men dette kan være glatt, så prøv deg frem og se hva som fungerer best for deg!
Det finnes også egne magedanstreningsdrakter på markedet. Kursholder kan være behjelpelig med å fortelle deg hvor du kan få tak i slike.
Ha alltid med en vannflaske. Husk - du er laget av 72,8% vann, og det kan hende du trenger påfyll under treningen!
Til Arabix-klassen trenger du treningsmatte/yogamatte, og et håndkle kan være kjekt å ha.

Eksamen/sertifisering:
Shireen er utdannet pedagog og er utvikler av dette treningskonseptet. Hun holder for tiden også på med en videreutdannelse innen danse- og bevegelsesterapi.

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
"Arabix gjør virkelig underverker for kropp og sjel på så vanvittig mange måter! Anbefales på det varmeste." Sissel, (har trent Arabix i 4 år).