Kurs i målstyring, analyse og forbedring i Oslo

Master - Digital Entrepreneurship

Vi tilbyr master i Digital Entrepreneurship. Banker entreprenørhjertet ditt for å finne nye løsninger for fremtidens bedrifter? Da er dette studiet for deg! Denne utdanningen gjør deg i stand til å starte og lede digitale satsinger på en effektiv, kostnadseffektiv og bærekraftig måte.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 år 53.600 pr semester kr

Modul 1: Målbevisst ledelse - fra resultat til prestasjonsfokus

Vi tilbyr kurs i målbevisst ledelse - fra resultat til prestasjonsfokus. Det er naturlig for oss mennesker å ha et mål. Vi kan ikke leve uten, i alle fall ikke særlig lenge! Hvor ofte hører vi ikke om noen som går av med pensjon og faller død om noen måneder etter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 dager 8.900 kr

Skipper på egen skute - leder i eget liv

Vi tilbyr kurs i skipper på egen skute - leder i eget liv. Ved å endre det du fokuserer på eller forteller deg selv, kan du finne mening og endre innstilling til absolutt alt. På dette kurset vil du få pågangsmot og praktiske tips til å takle livets opp- og nedturer – både hos deg selv og andre.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 1 dag Ta kontakt kr

Prioritering i Bærekraftsarbeidet

Vi holder kurs i Prioritering i Bærekraftsarbeidet. Innføring i dobbelt vesentlighetsanalyse. Dette kurset gir deltagerne nødvendige verktøy og kunnskap for å kunne utføre en effektiv dobbelt vesentlighetsanalyse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, sentrum Oslo, sentrum 1 dag 6.995 kr

Bærekraftsmål i bedriftens strategi

For å lykkes med bærekraftsmål dere har satt dere, er det viktig at målene er forankret i bedriftens strategi. I løpet av kurset får du gjennom en interessant analyse tatt frem hovedutfordringene for din bedrift.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Økern Oslo, Økern 1 dag 6400 kr

Bærekraftsmål i bedriftens strategi - Online

For å lykkes med bærekraftsmål dere har satt dere, er det viktig at målene er forankret i bedriftens strategi. I løpet av kurset får du gjennom en interessant analyse tatt frem hovedutfordringene for din bedrift. Kurset gjennomføres enten som online kurs (Teams).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Økern Oslo, Økern 07.05.2024 (+2) 1 dag07.05.2024 (+2) 6400 kr

Kulturanalyse

Kultur nyter strategi til frokost. Andre sier at kultur spiser strategi til frokost og det stemmer også. Når vi mener at kulturen skal nyte strategi til frokost, handler dette om at kulturen skal fremme de mål og ambisjoner virksomheten har i samfunnet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum Avtales kr

Veiledning til ledelse og personalgrupper

PlanB AS har snart ti års erfaring i å hjelpe mennesker med å etablere og arbeide etter tydelige og individuelt utarbeidede målsettinger. I noen situasjoner har det vært påkrevet å gjøre store snuoperasjoner, mens det i andre situasjoner har gitt stor effekt å foreta små justeringer i riktig retning

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bjerke Oslo, Bjerke Avtales kr

En-til-en rådgivning i butikk - bedriftsinternt

Vi tilbyr en-til-en rådgivning i butikk for bedrifter. Jeg besøker deg i butikken din og vi går sammen gjennom den for å finne forbedringspotensiale og muligheter. I etterkant av besøket oppsummerer jeg funnene i en kort skriftlig rapport.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr

Rådgivning for butikker - online

Vi tilbyr rådgivning for butikker på nett. Jeg rådgir butikkdrivere også i mitt online møterom, via skype, facetime eller telefon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Avtales kr

Effektiv målsetting - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i effektiv målsetting. I dette kurset vil du lære hvordan du kan sette effektiv mål med en nøyaktig strategi og handlingsplan for hvordan du skal komme dit. Et mål er en klar og tydelig definisjon av en fremtidig situasjon som du ønsker å oppnå.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 12 måneder 790 kr

Goal Mapping - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i Goal Mapping. Goal Mapping er en effektiv metode du kan bruke for å sette mål. Dette er en av de mest effektive målsettingsteknikkene du kan bruke. Kursets mål er å lære deg nye, hensiktsmessige tankemønstre som hjelper deg å få et bedre liv.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 12 måneder 4.990 kr

 |  1 2 3   |  Neste side >>