8 sunne fiskeretter



Kursarrangør: Inge Anda Kurs & Catering
Sted: Rogaland, Stavanger
Rogaland
Kursadresse: Østervåg 30, 4006 Stavanger (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 1 kveld
Pris: 1.150

Inge lager 3 retter, 2 retter spiser vi på langbord og desserten sparer vi til slutt. Deretter deler vi oss i 3 grupper som lager to retter hver. Vi sitter ned på langbord og spiser rett for rett. Hele kvelden avsluttes med en deilig dessert.

Kveldens meny:
• Torsk og laks med liten salat og kremsaus med dill
• Cæsar salat med stekt torsk
• Enkel fiskesuppe
• Gratinert laks bakt i ovn med pastasalat
• Røkt torsk på risotto med grønne grønnsaker
• Hvit fisk med parmaskinke og soyasmørsaus
• Stekt fisk med asparges, pesto og potetmos
• Uer piccata servert med linsesalat og blomkålpure
• Sjokolademousse med vaniljesaus til dessert

10 dager før kursdag vil du motta en mail med praktisk info. Faktura kommer i egen mail, vennligst bruk kid ved betaling. For bindende påmelding send en mail. Kurset blir gjennomført om det blir min 12 deltakere. Avbestilling må skje senest 7 dager før kursdag, eller så må kurs betales fullt ut.

Velkommen til en lærerik aften!

Målgruppe for kurset

Dette er kurset for de som vil spise mer fisk i hverdagen. Rettene er kjappe, sunne og av rimelige råvarer.

Kursmateriell

Kursavgiften inkluderer råvarer. Ta med forkle, for her skal alle være med. Vi har alle rettigheter.