8 retter av kylling og svin



Kursarrangør: Inge Anda Kurs & Catering
Sted: Kjøkkenet på hotell Sverre
          Rogaland, Stavanger
Kursadresse: Storgaten 45, 4307 Sandnes (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 1 kveld
Pris: 1.150

Vi snakker om hygiene og forhåndsregler ved behandling av kylling. Resistente bakterier og ikke minst narasin i foret til kylling. (antibiotika)

Kveldens meny:
Vi tilbereder 4 retter av kylling og 4 av svin med flotte garnityrer. En frisk dessert til slutt.

10 dager før kursdag vil du motta en mail med betalingsinfo. (kvittering utleveres på kursdagen). Innbetaling MÅ merkes med navn på kurs og betales inn i kursdeltakers navn. Kurs blir gjennomført om det blir min 12 deltakere. Avbestilling må skje senest 7 dager før kursdag, eller så må kurs betales fullt ut.

Kursmateriell

Kursavgiften inkluderer råvarer. Ta med forkle, for her skal alle være med.