MBSR Oslo, 8 ukers mindfulness kurs



Kursarrangør: creationwork
Sted: Creationwork
          Oslo, Oslo Sentrum
Kursadresse: Welhavens gate 1J, 0166 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid:
Mandager kl 09:30 - 12:00 eller
Onsdager kl 18:30 - 21:00
Varighet: 8 uker
Pris: 4.900
Neste kurs: 26.08.2024 | Vis alle kursdatoer

8-ukers MBSR mindfulnesskurs i Oslo. Dette mindfulness kurs vil gi deg en grundig introduksjon til mindfulness. Du lærer å bruke mindfulness som hjelp til stressmestring og stressreduksjon.

Velkommen til vårt 8 ukers MBSR-mindfulnesskurs.
Du vil få større selvinnsikt, bedre selvforståelse og gode redskaper til å skape det liv du ønske å leve. Du vil også få gode redskaper til å håndtere fysisk, psykisk og mentalt stress og opleve økt livskvalitet og større nærvær i hverdagen.

MBSR 8-ukers MBSR- mindfulness stressreduksjonskurs vil gi deg
• Eeffektive verktøy for stressmestring i hverdagen, hjemme og på jobb.
• Du vil lære om mindfulness og hva mbsr mindfulness kan gjøre for deg.
• Du vil erfare velutprøvde teknikker og metoder som skaper overskudd og velvære.
• Større innsikt i sammenhengen mellom tanker, følelser og stress.
• Redskaper til å møte det som er vanskelig i livet, med større ro og aksept.
• Teknikker til å håndtere negative tanker og følelser mere hensiktsmessig og forsterke en positiv utvikling.
• Trening i effektive teknikker til økt livskvalitet.

Kurset inneholder både teori og praksis. Du vil få gode redskaper til å håndtere fysisk, psykisk og mentalt stress. MBSR-kurset baserer seg på teoretisk opplegg, øvelser, egen erfaring, samtaler og refleksjon.

Dette MBSR kurs (Mindfulness Basert Stress Reduksjon), utviklet av Jon Kabat-Zinn, er et vel av prøvd standardisert kurs. Det ligger til grunn for mye av den evidensbaserte forskningen som er gjort på mindfulness i forbindelse med stressreduksjon og økt livskvalitet.

Les mere på www.creationwork.org


Målgruppe for kurset:
Kurset henvender seg til alle som er interessert i et velfundert kurs i mindfulness. For å høre mer om kurset, og finne ut av om det er noe for deg, kontakt oss gjerne for en individuell samtale, elleren samtale på telefonen: 910 01 921


Kursmateriell:
Kursavgiften inkluderer kurshåndbok, meditasjons filer og kursbevis


Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker
Dette mindfulness MBSR kurs virker! Opplegget er inspirerende, og instruktørene er veldig inspirerende og dyktige. De gir svært god veiledning med stoff til ettertanke, og skapte et hyggelig og trygt miljø med plass til alle. Jeg har fått verktøy / lært teknikker som gir meg større ro. Kurset har gitt meg store opplevelser, satt i gang prosesser og gitt meg tid til refleksjon.
- Administrator, 65 år.

Barbra Coco Laurré er en fremragende formidler og pedagog, og faglig meget sterk. Jeg har gått mange kurs, men hun er nok den beste kursholder jeg har hatt."
- Journalist, 49 år

Mindfulness MBSR kurset er et virkningsfullt kurs som har vært 100% nyttig for å redusere stress og få tid til meg selv. MBSR kurset har endret min oppfatning av hva som er viktig og jeg har fått mye igjen for kurset personlig. De som ikke har gått på kurset har gått glipp av mye.
- Økonom 50 år.

Barbra Coco Laurré er en fantastisk dyktig kursholder! Kunnskapsrik og med stor innsikt. Jeg har hatt en spennende reise innover i min egen kropp og blitt bevisst på hva både tanker og følelser har å si.
- HR-rådgiver, 52 år.