Videregående Seilkurs XL



Sted: Oppmøtested varierer med kursdato. Se vår nettside for mer info.
          Østfold, Moss
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Fredag kl 16:00 - lørdag ca kl 20:00 (Se datoer på vår nettside)
Varighet: 1 helg
Pris: 7.500

Vi tilbyr Videregående Seilkurs i ekstra stor båt (44 -50 fot) i Ytre Oslofjord mellom Norge og Sverige. Det viktigste på et slikt kurs er navigasjon, sikkerhet og manøvrering, men vi går igjennom alt det viktigste og mest relevante for deg som skal bli skipper på stor seilbåt.

Kurset gir verdifull erfaring hvis man skal være skipper på egen eller leid båt i Norge eller utlandet - du vil kunne få stort utbytte av kurset. Og hvis du vil ha trening i å seile i urent farvann - og å ankomme nye havner og ankringsplasser langs norske- og svenskekysten er kurset midt i blinken for deg.

I tillegg til det man lærer og opplever vil man bli litt kjent med interessante mennesker: det er alltid trivelige folk på slike kurs.

Kort sagt kan dette bli en fin og lærerik opplevelse.

Målgruppe for kurset:
Alle som vil lære og oppleve gjennomføring av en lengre seilas i utfordrende farvann langs norske- og svenskekysten. Vi har som mål å hjelpe deg å bli en mer trygg og kompetent skipper.

Forkunnskaper:
• Ha noe seileerfaring fra tidligere, eller ha gjennomført et annet seilkurs

Kursmateriell:
Alle tar med egen mat og drikke, sovepose / sengetøy, regntøy, hansker, varme klær og sko med lyse såler mm. i hht. pakkeliste du får tilsendt. Kursavgiften dekker administrasjon, kurshefte, leie av båt, skipper / instruktør, forsikringer, havneavgifter, drivstoff, lån av vest, kaffe / te, kursbevis mm.

Eksamen/sertifisering:
Hvis du i løpet av kurset viser å beherske seiling, navigasjon, sjømannskap og manøvrering på en tilfredsstillende måte, etter instruktørens vurdering, kan du få utstedt vårt "Day Skipper" kompetansebevis som kan brukes som dokumentasjon på praktisk erfaring ved ønske om å leie båt i Norge eller utlandet.

Vis flere tilsvarende kurs: