5 retter gourmetmeny for bedrifter og større grupperKursarrangør: Inge Anda Kurs & Catering
Sted: Hotel-Sverre eller der dere ønsker
          Rogaland
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: Avtales

Et matkurs er et ypperlig arrangement for din bedrift. På kurset lager vi en 5 retters gourmetmeny. Kurset kan skreddersys etter deres ønsker.

Innhold:
Vi samles i spisesal og folk får et glass med noe leskende i hånden. Inge Anda tar det praktiske, deler deltakere i grupper og presenterer menyen som skal lages for kvelden. (Hver gruppe har ansvar for en rett.) Oppskriftshefter med fremgangsmåter blir delt ut. Deretter begynner gruppe for gruppe å jobbe på kjøkken. Her er alle råvarer satt fram og arbeidsstasjoner satt opp.

I løpet av ca 10 min er alle grupper i full jobb. Vi jobber deretter ca 1,5 time under kyndig veiledning av Inge Anda. Menyen spesial-lager jeg etter hva dere ønsker å lære om. Vi fileterer fisk, behandler skalldyr, koker supper, lager dessert og gode sauser. Mitt mål er at du som deltaker skal praktisere det som du har lært og bruke det når du lager mat hjemme.

Når det nærmer seg spising, går alle deltakere, utenom de som har ansvar for første rett inn i spisesal og setter seg ned. Første rett blir anrettet på kjøkken, servert og presentert på en kreativ måte av gruppen som har hatt ansvar for denne retten. Deretter spiser vi rett for rett. Hele seansen tar ca 4,5 timer fra vi møtes til kaffe er servert. Alt avsluttes med mine flotte diplomer som deles ut med mye “lått og løye”.

Målgruppe for kurset

Bedrifter eller større grupper