4 timers Ridetur



Kursarrangør: Geilo Hestesenter
Sted: Geilo Hestesenter AS
          Buskerud, Hol
Kursadresse: Stølsvegen 15, 3580 Geilo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Møt gjerne 15 min. før avtalt tid - juni til august
Varighet: 4 timer
Pris: 1.050

På 4 timers turen rir vi oppover åsen på den gamle Skurdalsvegen(hestevegen)mot Kikut og Bruslettstølen. Vi får en flott utsikt mot Hallingskarvet underveis. Det er mye variert, og tidvis noe krevende, terreng underveis. Det er ca 200 høydemeter både oppover og nedover, stier og grusveier.

Innhold:
Vi ønsker å kunne ha litt fart enkelte steder på turen. Derfor anbefaler vi ikke denne turen om man er helt nybegynner. Ta med litt å drikke, det blir en liten stopp for å strekke på bena. Det er med salvesker, da ryggsekk er ubehagelig på ridetur. Dersom du har erfaring, er du velkommen til å hjelpe til med pussing og oppsaling. Vi rir på islandshester og dølahester. Alle våre hester er erfarne turhester og egner seg meget bra for ridning i fjellet.
Islandshestene våre ønsker at du er maks 90 kg. Fint om du gir beskjed dersom du ønsker stor hest - om det er pga vekt/høyde/fordi du har lyst.

Målgruppe:
For alle som ønsker å ri i fjellet. 10 år – barn med erfaring kan være noe yngre. Vi foretrekker at barn opp til 12 år har med seg foresatte på turen.

Kursmateriell:
Kle deg som du skal gå i fjellet. Anbefaler langbukser og solid fottøy (eks. fjellstøvler). Vi har ridehjelmer til utlån, men dersom du har egen ridehjelm/sykkelhjelm kan du gjerne ta denne med.

Vis flere tilsvarende kurs: