4 forretter og 4 hovedretter som passer ypperlig i festlig lag



Kursarrangør: Inge Anda Kurs & Catering
Sted: Kjøkkenet på hotell Sverre
          Rogaland, Stavanger
Kursadresse: Storgaten 45, 4307 Sandnes (kart)
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 1 kveld
Pris: 1.150

Våren har mange dager som skal feires. Konfirmasjoner, fødselsdager samt barnedåper og brylluper. På dette kurset lager vi 4 forretter og 4 hovedretter som passer ypperlig i festlig lag.

Innhold:
Inge lager 2 retter som vi spiser på kjøkken, og forbereder kveldens dessert. Deretter deler vi oss i 3 grupper som lager 2 retter hver. Vi sitter ned på langbord og spiser rett for rett. Det hele avsluttes med en flott dessert og kaffe.

10 dager før kursdag vil du motta en mail med betalingsinfo (kvittering utleveres på kursdagen). Innbetaling MÅ merkes med navn på kurs og betales inn i kursdeltakers navn. For bindende påmelding ta kontakt på mail. Kurs blir gjennomført om det blir minimum 12 deltakere. Avbestilling må skje senest 7 dager før kursdag, eller så må kurs betales fullt ut.

Velkommen til en fest av en aften.

Kursmateriell

Kursavgiften inkluderer råvarer. Ta med forkle, for her skal alle være med.