3D designKursarrangør: Idéfagskolen
Sted: Oslo, Sentrum
Oslo
Kursadresse: Nedre Vollgate 8, 0158 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 1 år
Pris: 118.000

Studiet lærer deg hvordan man lager 3D-modeller og grafikk til animasjonsfilmer, reklame, dataspill, visualisering, visuelle effekter i spillefilm, 3D-printing og Virtual Reality. I nær fremtid kommer det til å bli et stort behov for mennesker som behersker disse teknologiene.

Du vil møte og bli kjent med nyttige kontakter i 3D-bransjen i Norge og møter andre studenter som brenner for det samme som deg. Du får dybdekunnskap i emner som modellering, digital skulptering, teksturering, lyssetting og rendering. Du kommer også innom emner som visuelle effekter for film, rigging og animasjon. Du lærer å planlegge, utvikle og produsere ulike former for 3D-produkter. 3D som uttrykksform er en kunsnerisk uttrykksform som også krever kunnskap om form, farge og grunnleggende designprinsipper. Etter hvert vil også den gode historien bli viktig. Utdanningen gir deg mulighet til å jobbe med avansert teknologi i et digitalt miljø.

Målgruppe for kurset

Fullført og bestått videregående opplæring eller tilsvarende realkompetanse.

Eksamen / sertifisering

Etter et år på 3D design-studiet vil du ha arbeidsmuligheter innenfor områder som film og TV, spill, animasjon, industridesign, arkitektur, WEB og interaktive medier. 3D brukes i stadig større grad til å presentere ulike prosjekter. Det er stort behov for kreative talenter og dyktige teknikere som kan komme opp med gode løsninger der det arbeides med 3D.

Tidligere studenter ved 3d design jobber nå blant annet hos anerkjente firmaer som Filmkameratene, Qvisten animasjon, FunCom og Gimpville.

Vis flere tilsvarende kurs: