Selvutviklingskurs

Dypere refleksjon som verktøy - bedriftsinternt / større grupper

Vi tilbyr skreddersydd foredrag eller seminar for bedrifter om dypere refleksjon som verktøy. Thomas har lang erfaring som foredragsholder og holder foredrag på en lærerik, inspirerende og morsom måte som gjør at gjenkjennelsesfaktoren er stor.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr

Forståelse for endringsprosess - bedriftsinternt / større grupper

Vi tilbyr skreddersydd foredrag eller seminar for bedrifter om forståelse for endringsprosess (Å få innsikt og oversikt over egne oppfatninger og verktøy til å endre tankene i en positiv retning).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr

Hvordan frigjøre seg fra reaktive adferdsmønstre, bedriftsinternt

Vi tilbyr skreddersydd foredrag eller seminar for bedrifter om hvordan frigjøre seg fra reaktive adferdsmønstre som begrenser oss i hverdagen. Thomas har lang erfaring som foredragsholder og holder foredrag på en lærerik, inspirerende og morsom måte som gjør at gjenkjennelsesfaktoren er stor.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr

Ascension - innføringskurs

Ascension er en vakker og svært effektiv meditasjonsform. Denne helgen iholder Ishayaene helgekurs , der vi gleder oss til å lære bort fire meditasjonsteknikker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Arendal Arendal 1 helg 3.800 kr
Aurskog-Høland Aurskog-Høland 1 helg 3.800 kr
Bergen Bergen 1 helg 3.800 kr
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 1 helg 3.800 kr
Drammen Drammen 1 helg 3.800 kr
Grimstad Grimstad 1 helg 3.800 kr
Haugesund Haugesund 1 helg 3.500 kr
Hurum Hurum 1 helg 3.800 kr
Kristiansand Kristiansand 1 helg 3.800 kr
Oslo, Bentsegata Oslo, Bentsegata 3 dager 3.800 kr
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 1 helg 3.800 kr
Ski Ski 1 helg 3.800 kr
Stavanger Stavanger 1 helg 3.800 kr
Trondheim Trondheim 1 helg 3.800 kr
Vefsn / Mosjøen Vefsn / Mosjøen 1 helg 3.800 kr
Vestby Vestby 1 helg 3.800 kr

Ascension - Sanskrit & Vedas: An Inner Exploration

Garuda is the Ishayas own expert on Sanskrit and the Vedas, and he is coming to Oslo to give a weekend course. Sanskrit is the world´s oldest known language. It is a vibrational language that has a power to heal, and accellerate your growth towards freedom.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 1 helg 2.500 kr

Ascension - Videregående Dag - Norsk og Engelsk

Hiranya and Maitreya invite you to a day of Ascending, inspiration, laughter and peace. This path of awakening becomes simpler as we let go of more and more of our worries. We begin to discover a deep well of peace within us and life becomes more vibrant and enjoyable.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 1 dag 800 kr

Ascension In Action - Senja, Norway

Vi kaller retreaten Ascension in Action, for like viktig som å lukke øynene og meditere, er det å være tilstede i livets aktiviteter. På Senja vil du få oppleve hvordan det er å bruke kroppen og sansene i vill og vakker natur med full tilstedeværelse!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Torsken Torsken 4 dager 6.550 kr

Ascension Introductory course (English)

Learn the initial four techniques of Ascension that allow anyone to easily rise above, or ascend beyond, the chatter and chaos of the mind, into a direct experience of inner peace, happiness and living life in the present moment.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 1 helg 3.800 kr

Mini - Retreat I Oslofjorden

Vi er glade for å kunne ønske velkommen til den 9. årlige retreaten på Bjerkøya i Oslofjorden! Dette er en strålende tradisjon. Bjerkøya er en liten perle bare 20 minutters kjøring fra Oslo, hvor vi skal bo i en sjarmerende sveitservilla.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Asker Asker 3 dager 5200 kr kr

Helgekurs i reiki 1 i Oslo med reikimester Simon Miljeteig

Lær deg den åndelige praksisen reiki som kombinerer selvutvikling og energihealing på en unik måte. Reikimester Simon Miljeteig ønsker deg velkommen til kurs! Besøk gjerne også reikiporten.no for mer informasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 04.05.2024 14 timer04.05.2024 3000 kr

Effektiv teambygging i hverdagen

Forskning har dokumentert at utviklingen av effektive ledergrupper, høyt presterende team, prestasjonskultur og innovasjonskultur bygger på noen felles prinsipper. Vi har samlet disse i et program hvor målet er å skape og gjenskape viktige prestasjoner på et stadig bedre nivå.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 18.06.2024 4 timer18.06.2024 3900 kr

Hemmeligheten bak naturlig autoritet

I dette kurset avslører vi hemmeligheten bak naturlig autoritet, styrker din gjennomslagskraft i hverdagen og gir deg innsikten du trenger for å møte de daglige utfordringene som leder, samtidig som du fremmer et positivt arbeidsmiljø og oppnår organisasjonens mål.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 31.05.2024 4 time31.05.2024 3900 kr

Hvem er jeg som leder?

Oppdag din unike lederstil og lær hvordan du kan hjelpe dine medarbeidere til å lede seg selv i en krevende hverdag. Vi bruker JTI som gir deg et solid rammeverk for å forstå dine personlige styrker og utviklingsområder, essensielt for effektiv selvledelse og personlig vekst.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 24.05.2024 4 time24.05.2024 3900 kr

Slik blir du en coachende leder

Dette er programmet for deg som vil hjelpe dine medarbeidere til å lære raskere enn konkurrentene. Du vil få innsikt i coachende lederstil og en dyp forståelse av de 6 viktigste spørsmålene som du kan bruke for å coache dine medarbeidere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 05.06.2024 4 timer05.06.2024 3900 kr

Prosjektkickoff

Vi tilbyr kompetanseprogram for Prosjektkickoff. Hensikten med kurset er å gi grunnleggende kompetanse for lede prosjektoppstart, for å komme rett ut fra startlinja.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo

Teambygging i prosjekter

Vi tilbyr teambygging i prosjekter. Hensikten med kurset er å gi grunnleggende kompetanse i teamadferd. Kunsten er å lede seg selv og andre, for sammen å oppnå stadig bedre resultater.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 2 dager

Hjertespråk - Foredrag og seminar

Er du bedrift, skole, menighet, lag eller forening? Det mulig å tilpasse foredrag og seminar etter behov. Tematikken og bildene kan vinkles i mange retninger. Kanskje har noen i nettverket vårt også spisskompetanse på ønsket tema.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sørfold Sørfold

Hjertespråk - Live kurs for grupper

Hvis du inviterer folk som vil på kurs og skaffer lokale, så kommer vi gjerne. Et fullt kurs (alle 3 kursene til sammen) kan gå over en helg eller 2 dager. Kom sammen, få inspirasjon og påfyll, nye redskap til endring og mestring, utvikling og vekst.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sørfold Sørfold

Hjertespråk - nettkurs sammen med flere

Kurs sammen med andre? Lengter du etter meningsfulle samtaler og dypere relasjoner? Ta kurset på nett som gruppe. Lær sammen, ha det artig og dyrk frem det gode i hverandre. Ekstra gode priser om flere bestiller samtidig.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie

Hjertespråk Kurs alene eller sammen med en venn

Ønsker du å fordype deg i stoffet i ditt eget tempo, på det tidspunktet det passer best for deg? Lytt og reflekter, laste ned arbeidshefte og ta egne notater. La innholdet inspirere deg, Du kan invitere med en venn gratis!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sørfold Sørfold

Eksistensielle kriser og spirituell oppvåkning - Online

Vi tilbyr onlinekurs i eksistensielle kriser og spirituell oppvåkning. Når livsendringer blir en dør til indre vekst, transformasjon og innsikt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1.900 kr

 |  1 2 3 4 5 6 7 8   |  Neste side >>