3 forretter, 3 hovedretter, 3 desserter - Høstspesial



Kursarrangør: Inge Anda Kurs & Catering
Sted: Kjøkkenet på hotell Sverre
          Rogaland, Stavanger
Kursadresse: Storgaten 45, 4307 Sandnes (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 1 kveld
Pris: 1.150

Et kurs hvor en lærer 9 retter som en kan lage enkeltvis, eller sette sammen til en meny alt etter som en ønsker.

Kveldens meny:
• Soppsuppe med ravioli med steinsopp, ørret og eggeplomme
• Røkt ørret med salat. Spennende avocadodressing, soppstuing og einebærdressing
• Hvitvinsdampet kveite. Ragu med sherrytomater, østersopp og spinat. Urtesaus
• Helstekt ytrefilet av hjort. Ragu med kremet sopp i butterdeigskiste
• Reinsdyrmedaljong. Bakt sellerirot og kremsaus
• Fylt Kalkunrullade. Waldorfsalat og portvinssaus
• Multemousse med Kalhua-gele og nøttecrust
• Sitrusterte med lune frukter buljong med Stjerneanis
• Creme brûlèe med lakrisis

Inge lager 3 retter, 2 spiser vi på kjøkken, dessert tar vi med oss inn på langbord og har en liten pause. Deretter deler vi oss i 3 grupper som lager 2 retter hver. Vi sitter ned på langbord og spiser rett for rett.

10 dager før kursdag vil du motta en mail med praktisk info. Faktura kommer i egen mail, vennligst bruk kid ved betaling. For bindende påmelding send en mail. Kurset blir gjennomført om det blir min 12 deltakere. Avbestilling må skje senest 7 dager før kursdag, eller så må kurs betales fullt ut.

Velkommen til en fest av en aften

Kursmateriell

Kursavgiften inkluderer råvarer. Ta med forkle, for her skal alle være med.